fbpx

Is jouw loungeset klaar voor de winter?

De winter komt eraan. Voor veel mensen is dit hét moment om de loungeset winterklaar te maken. Zo worden veel loungesets gedemonteerd en in de schuur of garage geplaatst. Andere gebruiken liever een hoes om de loungeset te beschermen tegen het weer. Met een loungeset van Outdoor Lifestyle is dit allemaal niet nodig. Jij kunt gewoon genieten van de winter zonder om te kijken naar jouw loungeset, ideaal! Hoe een luxe loungeset van Outdoor Lifestyle dat voor elkaar krijgt lees je hieronder.

Geen gedoe deze winter

Over het algemeen wordt een loungeset niet tot nauwelijks gebruikt in de winter. Vooral door de kou en de regen of sneeuw. Voor veel mensen is het dan tijd om de loungeset klaar te maken voor de winter. Goed nieuws als je kiest voor een luxe loungeset van Outdoor lifestyle, je kunt deze gewoon buiten laten staan. Hierdoor kun je tijdens een eventuele winter barbecue of winters feestje toch nog gebruik maken van de loungeset. Zo kun je het hele jaar door genieten van jouw loungeset en kan er tijdens de strenge herfst- en wintermaanden niks gebeuren, win-win.

De voordelen van een all weather loungeset

Een all weather loungeset is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dus ook de hevige regenbuien en hagelstormen zijn geen probleem voor onze luxe loungesets. De unieke combinatie van een sterk aluminium frame en weerbestendige stoffen zorgen ervoor dat jij zorgeloos geniet van je tuinset, op elk moment van het jaar.

Sunbrella bekleding en kussens

Dankzij de weerbestendige bekleding en kussens van sunbrella stof kun jij jouw loungeset in de winter gewoon buiten laten staan. Dankzij de waterdoorlatende stof maken schimmels, die kunnen ontstaan door regen, geen schijn van kans. Daarnaast is deze stof kleurvast, heeft het een vuilafstotende werking en is het ook nog eens makkelijk in onderhoud.

Binnenvoering van quick dry foam

Het schuim van onze quick dry foam kussens houden geen water vast, maar laten het er rechtstreeks doorheen lopen. Zo ventileert de stof zichzelf en droogt het snel op na een flinke regenbui.

Oersterk aluminium frame

De basis van onze loungeset is net zo belangrijk als de rest. Wij gebruiken hiervoor dan ook een aluminium frame. Deze basis kan niet rotten of roesten, in tegenstelling tot veel andere frames. Ook zijn de frames waterdoorlatend, hierdoor maakt schimmel dus geen enkele kans.

Heb jij interesse in een loungeset die heel het jaar door kan blijven staan? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen aan de perfecte loungeset.

Meer informatie of inspiratie opdoen?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer zien van onze all weather loungesets? Bekijk dan ons lookbook! In de brochure vindt u meer informatie over de stoffen en het zelf samenstellen van uw loungeset.

Made with passion and pride

Manon Idema

Eigenaresse outdoor Lifestyle