Exclusieve tuinbank voor buiten - Outdoor Lifestyle

exclusieve tuinbank

Een exclusieve tuinbank die u het hele jaar door buiten kunt laten staan? Dat is wat Outdoor Lifestyle u biedt. Onze producten zijn modulair opgebouwd. Hierdoor kunt u oneindig opschalen. Elke exclusieve tuinbank is een one of a kind. Elke bank wordt speciaal voor u ontworpen en gemaakt. Zo krijgt u een uniek tuinmeubel juweel voor buiten.

Sunbrella stof echt weerbestendig

Wij maken gebruik van de allerbeste stof voor buiten meubilair. Dat is de Sunbrella stof. Kleurvast, ook bij het hele jaar buiten staan. Daarnaast ook nog waterafstotend en vuilwereld. U kunt deze tuinbank echt het hele jaar buiten laten staan.

Voordelen van deze exclusieve tuinbank

  1. Als u een tuinbank van Outdoor Lifestyle koopt dan hebt u een uniek stuk meubilair in de tuin staan. U heeft dan een tuinbank die niemand anders heeft.
  2. Wij geven 5 jaar garantie op de bank. Wij durven achter onze kwaliteit te gaan staan.
  3. De bank wordt geproduceerd in Holland. U heeft dus een 100% Hollands product in de tuin staan.
  4. De bank kan het hele jaar door buiten blijven staan. Ook de kussens zijn van Sunbrella stof gemaakt en kunnen tegen regen en wind.
  5. De bank zit heerlijk. Wij geven u gegarandeerd zit en lig comfort.

Waarom Outdoor Lifestyle?

Al meer dan 10 jaar verkopen wij deze exclusieve tuinbank. Wij kunnen terugkijken op een zeer succesvolle periode met veel tevreden klanten. Indien gewenst kunnen wij u daadwerkelijke opstellingen laten zien in onze showroom of bij klanten thuis. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen om te kijken hoe wij uw leven kunnen verrijken met een exclusieve buitenbank!

BTN-contact-opnemen