Loungebank voor buiten gebruik - Outdoor Lifestyle

loungebankBent u op zoek naar de ultieme loungebank? Zoek dan niet verder. Outdoor Lifestyle maakt dé loungebank voor in de tuin. Natuurlijk met Sunbrella stof die UV bestendig, waterafstotend en vuilwerend is, zo blijft uw loungeset een oogstrelend tuinjuweel.

Wat is een loungebank van Outdoor Lifestyle?

Een loungebank van Outdoor Lifestyle is een 100% Hollands product. De bank wordt op maat voor u gemaakt. Van te voren bepalen we de maten, de stof en welke kussens u er op wilt. Dan gaan wij aan de slag en laten we uw bank maken. Het frame wordt van niet roesten aluminium gemaakt. De vulling van de bank is van quick dry foam. Dit schuim blijft altijd in vorm en kan goed omgaan met ons regenachtige klimaat. Daar over heen gaat de Sunbrella stof. Met deze stof bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw loungebank.

Waarom kiezen voor Outdoor Lifestyle?

Al meer dan 10 jaar leveren wij de exclusieve outdoor bank in binnen- en buitenland. Naar volle tevredenheid van onze klanten. Lees ervaringen op deze pagina. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met klanten zodat u zelf kunt zien en horen wat zij van onze bank vinden.

U ook een perfecte outdoor loungebank?

Als eerste nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we u meer vertellen over de mogelijkheden en de kosten. Indien gewenst kunt u altijd langskomen in onze showroom in Leidschendam. U bent daar van harte welkom! Op afspraak helaas.. Wij zijn daar niet altijd. Als u een keuze heeft gemaakt voor vorm, grootte en stof dan gaan wij voor u aan de slag. U krijgt van ons te horen wanneer de loungebank klaar is. Wij maken dan een afspraak met u om de bank te komen plaatsen. Maar stap één is dat u contact met ons opneemt!

BTN-contact-opnemen