Loungeset tuin - Exclusief - Outdoor Lifestyle

Loungeset tuinU zoekt een loungeset tuin? Dan bent u bij Outdoor Lifestyle aan het juiste adres. Wij leveren al meer dan 10 jaar de perfecte buiten loungeset. Onze loungeset is gemaakt van materialen die uitermate geschikt zijn voor gebruik in de open lucht. Ook voor langere periodes!

Wat is dan een loungeset tuin?

Onze loungeset wordt gemaakt van aluminium. Het grote voordeel van aluminium voor het frame is het feit dat het niet roest en niet aan sterkte inboet. Het frame wordt opgevuld met quick dry foam. Dat is een soort schuim dat niet nat kan worden. Het neemt geen vocht op en kan dus niet aangetast worden door vocht. Daar overheen gaat Sunbrella stof. Deze stof is UV bestendig, vuilwerend en waterafstotend. Ook de kussens worden hiermee bekleedt.

De beste loungeset tuin van Nederland?

Jazeker, dat duren wij wel te zeggen. Al meer dan 10 jaar leveren wij in binnen- en buitenland de exclusieve loungesets. Outdoor Lifestyle heeft een naam opgebouwd onder exclusieve klanten. Leest u hier wat zij vinden van onze loungesets. Mocht u in contact willen komen met een van onze klanten dan kunnen wij dat voor u regelen. Zo kunt u zelf zien hoe onze loungeset er bij staat en wat onze klant er van vindt. Niks overtuigt zo goed als een tevreden klant.

Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden en de prijzen door te nemen. We horen u graag!

BTN-contact-opnemen