Ben u op zoek naar een luxe loungeset die het gehele jaar buiten kan blijven staan en waar u volledig op tot rust kan komen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Outdoor Lifestyle zijn we gespecialiseerd in het produceren van All-weather tuinmeubilair en maken we elke luxe loungeset zelf. Alle onderdelen zijn in Nederland gemaakt. Voorheen werden de producten in China gemaakt, maar eigenaresse Manon heeft bewust gekozen om hier heel snel mee te stoppen. Wij zijn van mening dat de kwaliteit van de exclusieve sets alleen gewaarborgd kan worden bij productie in Nederland.

DE LUXE LOUNGESET KOPEN WAAR U ALTIJD AL NAAR OP ZOEK WAS

Bij het produceren van een luxe loungeset zijn een aantal dingen heel belangrijk. Een van deze dingen is natuurlijk de hoge kwaliteit van het materiaal waarmee de loungeset wordt gemaakt. Luxe loungesets zijn gemaakt om het gehele jaar door buiten neer te zetten. U wilt dan niet steeds als het regent de kussens van de bank af moeten halen om er zo voor te zorgen dat ze niet gaan schimmelen. Bij Outdoor Lifestyle snappen we dit als geen ander, vandaar ook dat we bij de productie van onze banken op zoek zijn gegaan naar de beste materialen die niet alleen sterk zijn, maar ook heerlijk comfortabel.

 

 

Luxe loungesets gemaakt in Nederland

Bij Outdoor Lifestyle maken we iedere loungeset zelf. Hierdoor kunnen we u de kwaliteit en exclusiviteit  garanderen die u van ons verwacht. Bij de productie van onze banken gebruiken we drie speciale materialen die er samen voor zorgen dat onze loungeset luxe is, maar ook weerbestendig en onverwoestbaar. De gebruikte materialen zijn aluminium, Quick Dry Foam en Sunbrella stof.

Dit in tegenstelling tot de meeste loungesets. Deze worden gefabriceerd met goedkopere materialen als polyether of koudschuim. Dit brengt de kosten omlaag, maar ook de kwaliteit gaat omlaag. De kussens zijn dan namelijk een soort spons, met schimmelen en zelfs verrotten als gevolg.

Het materiaal van de luxe loungeset

De stof maakt de loungeset extra luxe. Als stof voor om de kussens heen gebruiken we de speciale Sunbrella stoffen. Dit is een materiaal dat aan een kant is voorzien van ademende acrylcoating. Regen loopt hier direct vanaf, zodat deze stof na een regenbui snel weer droogt. Het is daarnaast ook nog eens een stof die heerlijk zacht is en altijd vlekbestendig blijft. Hierdoor kunnen onze sets het hele jaar buiten blijven staan. We vertellen u graag meer over onze exclusieve loungesets. U vindt hier meer informatie over op onze website. U bent natuurlijk ook altijd welkom om eens binnen te lopen in onze showroom. Hier kunt u onze luxe tuinmeubelen in het echt bewonderen.

De beste, snelst drogende oplossing is de combinatie van

  1. Sunbrella Stof®
  2. Quick Dry foam

Dankzij deze combinatie kun je na een regenbui vrijwel meteen weer op de loungebank zitten. Quick Dry Foam houdt geen water vast (het loopt er direct doorheen), ventileert en is zodanig behandeld dat schimmels geen kans krijgen om zich verder te ontwikkelen/verspreiden.

Naast deze mooie luxe eigenschappen van de stoffen, zit de loungeset comfortabel. Er is genoeg plaats voor al je gasten en familie dankzij het grote zit oppervlak van de loungebank.

Aluminium Loungeset

De loungeset heeft een frame die gemaakt is van aluminium. Dankzij dit aluminium frame is de lounge set stevig en tegelijkertijd waterbestendig. In tegenstelling tot een ijzeren frame, zal deze constructie niet roesten.

Dankzij de sterkte kan het frame alle weersomstandigheden aan. Ideaal dus om de loungeset aan zee, in Nederland, Ibiza of op uw jacht te plaatsen.

Modulaire Loungeset

Heeft u een balkon, een grote tuin of terras? Voor iedere setting hebben wij wel een passende set. Onze sets zijn namelijk modulair. Bovendien erg licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Er zijn meerdere vormen en manieren om het meubilair te ontwerpen naar wens. U kunt het klein en compact houden voor op het balkon of boot.

Heeft u veel tuinruimte dan kunt u flink uitbreiden en kiezen voor een ruime hoek loungeset. Dit straalt niet alleen een geweldig design uit, maar is tegelijkertijd een comfortabele plek in de tuin. Omdat ze waterbestendig zijn kunnen ze ook met gemak naast het zwembad staan.

Daar komt bij dat, u na verloop van tijd kunt kiezen om het model nog verder uit te breiden met losse elementen. Vraag hier gerust naar, zodat we u hier passend advies over kunnen geven.

Reinigen van de stof is gemakkelijk

Wanneer de loungebank op het feest gebruikt is, zullen er ongetwijfeld wijnvlekken of biervlekken op terecht komen. Wees niet bang om de lounge bank te laten staan voor een feestje waarbij bbq sauzen of wijn en bier worden geserveerd en geconsumeerd op de loungebank. Geen zorgen. De kussens zijn vlekbestendig en makkelijk uitwasbaar.

De beste loungeset aanbieding

Bent u op zoek naar een aanbieding, dan is het toch verstandig u de volgende vraag te stellen: gaat u voor kwaliteit of voor kwantiteit?

Een loungeset kopen doet u voor de langere termijn. Het is erg verleidelijk om voor een goedkope loungeset te kiezen, maar het is dan de vraag of deze meerdere seizoenen meegaat. Bij Outdoor Lifestyle verkopen wij geen lage prijs door hoge kwantiteit, maar alleen kwalitatieve producten die lang meegaan. 

Mocht er toch onverhoopt iets misgaan, dan kunnen we samen tot een oplossing komen. Dankzij de feedback van onze klanten hebben we in het verleden al flinke innovaties kunnen doen. We verbeteren het design, de materialen en de stevigheid continue. De modellen die bij ons uit het assortiment gaan, staan bij onze aanbiedingen.

Showroom van luxe loungesets

De meubels zijn erg stijlvol, van hoge kwaliteit en het belangrijkste: ideaal om op te loungen. In onze showroom vindt u ons luxe assortiment aan design tuinmeubelen in tal van materialen, kleuren en modellen. De loungesets zijn een luxe merk die gefabriceerd zijn met moderne, exclusieve, hoogwaardige en weerbestendige materialen. En dat allemaal in Nederland!

Om te kiezen uit de mogelijke luxe loungesets voor uw tuin of terras, kunt u het beste zelf komen uitproberen. Maak een afspraak om de stoffen en het design zelf te ervaren.