Luxe Loungeset kopen? Nederlandse Topkwaliteit bij Outdoor Lifestyle

Bij Outdoor Lifestyle maken we elke luxe loungeset zelf. Alle ondedelen zijn in Nederland gemaakt. Eerst werden de producten in China gemaakt, maar eigenaresse Manon heeft bewust gekozen om hier heel snel mee te stoppen. De kwaliteit van de exclusieve set is alleen gewaarborgd in Nederland.

De luxe loungeset waar u altijd al naar op zoek was

Bij het produceren van een luxe loungeset is een aantal dingen heel belangrijk. Een van deze dingen is natuurlijk de kwaliteit van het materiaal waarmee de loungeset wordt gemaakt. Luxe loungesets zijn bedoeld om buiten neer te zetten, zodat u van een Outdoor Lifestyle kunt genieten. U wilt dan niet steeds als het regent de kussens van de bank af moeten halen om er zo voor te zorgen dat ze niet gaan schimmelen. Bij Outdoor Lifestyle snappen we dit als geen ander, vandaar ook dat we bij de productie van onze banken op zoek zijn gegaan naar de beste materialen die niet alleen sterk zijn, maar ook heerlijk comfortabel.

Luxe loungesets gemaakt in Nederland

Bij Outdoor Lifestyle maken we elke loungeset zelf. Hierdoor kunnen we u de kwaliteit garanderen die u van ons verwacht. Bij de productie van onze banken gebruiken we twee speciale materialen die er samen voor zorgen dat onze loungeset luxe is, maar ook onverwoestbaar. Het eerste van deze twee materialen is Quick Dry Foam. Dit is een speciaal soort schuim die geen water vast kan houden, waardoor dit er meteen door afgevoerd wordt.

Dit in tegenstelling tot de meeste loungesets. Deze worden gefabriceerd met goedkopere materialen als polyether of koudschuim. Dit brengt de kosten omlaag, maar ook de kwaliteit gaat omlaag. De kussens zijn dan namelijk een soort spons, met schimmelen en zelfs verrotten als gevolg.

Het materiaal van de luxe loungeset

De stof maakt de loungeset extra luxe. Als stof voor om de kussens heen gebruiken we het speciale Sunbrella materiaal. Dit is een materiaal dat aan een kant is voorzien van ademende acrylcoating. Regen loopt hier direct vanaf, zodat deze stof na een regenbui snel weer droogt. Het is daarnaast ook nog eens een stof die heerlijk zacht is en altijd vlekbestendig blijft. We vertellen u graag meer over onze luxe loungesets. U vindt hier meer informatie over op onze website. U bent natuurlijk ook altijd welkom om eens binnen te lopen in onze showroom. Hier laten we u graag alle mogelijkheden voor een loungeset die luxe is in het echt zien.

De beste, snelst drogende oplossing is de combinatie van

  1. Sunbrella® stoffen met
  2. Quick Dry foam.

Daarmee kun je na een regenbui vrijwel meteen weer op de lounge bank zitten. Quick Dry Foam houdt geen water vast (het loopt er direct doorheen), ventileert en is zodanig behandeld dat schimmels geen kans krijgen om zich verder te ontwikkelen/verspreiden.

Naast deze mooie luxe eigenschappen van de stoffen, zit de loungeset comfortabel. Er is genoeg plaats voor al je gasten en familie dankzij het grote zit oppervlak van de loungebank. 

 

Wat maakt deze loungeset uniek?

De loungeset heeft een frame die gemaakt is van aluminium. Dankzij dit aluminium frame is de lounge set stevig en tegelijkertijd waterbestendig. In tegenstelling tot een ijzeren frame, zal deze constructie niet roesten.

Dankzij de sterkte kan het frame alle weer omstandigheden aan. Ideaal dus om de loungeset aan zee, in Nederland, Ibiza of op uw jacht te plaatsen.

Loungeset kopen voor in de tuin of op het balkon?

De aluminium frame (omschreven in de vorige alinea) varieert naargelang de vorm van de bank. Is het een hoek lounge set, of een dining lounge set? Er zijn meerdere vormen en manieren om het meubelair te ontwerpen naar wens. U kunt het klein en compact houden voor op het balkon of op uw boot.

Heeft u veel tuinruimte dan kunt u flink uitbreiden en kiezen voor een ruime hoek lounge bank. Dit straalt niet alleen een geweldig design uit, maar is tegelijkertijd een comfortabele plek in de tuin. 

Daar komt bij dat, u na verloop van tijd kunt kiezen om het model nog verder uit te breiden met losse elementen. Vraag hier gerust naar, zodat we u hier passend advies over kunnen geven.

Reinigen van de stof is gemakkelijk

Schoonmaken van de lounge kussens is gemakkelijk. Wanneer de lounge bank op het feest gebruikt is, zullen er wellicht wijnvlekken of biervlekken op terecht komen. Wees niet bang om de lounge bank te laten staan voor een feestje, waarbij bbq sauzen of wijn en bier worden geserveerd en geconsumeerd op de lounge bank.

De beste loungeset aanbieding

Bent u op zoek naar een aanbieding, dan is het toch verstandig u de volgende vraag te stellen: gaat u voor kwaliteit of voor kwantiteit?
Een loungeset kopen doet u voor de langere termijn. Het is erg verleidelijk om voor een goedkope loungeset te kiezen, maar het is dan de vraag of deze meerdere seizoenen meegaat. Bij Outdoor Lifestyle verkopen wij geen lage prijs door hoge kwantiteit, maar alleen kwalitatieve producten die lang meegaan. Mocht er toch onverhoopt iets misgaan, dan kunnen we samen tot een oplossing komen. Dankzij de feedback van onze klanten hebben we in het verleden al flinke innovaties kunnen doen. We verbeteren het design, de materialen en de stevigheid continue. De modellen die bij ons uit het assortiment gaan, staan bij onze acties.

Showroom van luxe loungesets

De meubels zijn erg stijlvol, van hoge kwaliteit en het belangrijkste: ideaal om op te loungen. In onze showroom vind je ons luxe assortiment aan design tuinmeubelen in tal van materialen, kleuren en modellen. De loungesets zijn een luxe merk die gefabriceerd zijn met moderne, exclusieve, hoogwaardige en weerbestendige materialen. En dat allemaal in Nederland!

Om te kiezen uit de mogelijke luxe producten voor binnen en comfortabel buitenmeubilair, kun je het beste zelf komen uitproberen. Maak een afspraak om de stoffen en het design zelf te ervaren. 

 

BTN-contact-opnemen