Gratis download: Ontdek waarom onze all-weather loungeset zorgt voor plezier en zitcomfort, heel het jaar door

Ervaar onze luxe loungesets die je volledig zelf kunt samenstellen

  • Zo maak je van jouw droom loungeset realiteit zonder beperkingen

  • Profiteer van de beste kwaliteit en langste garantie op de markt

  • Ontdek waarom onze loungesets garant staan voor unieke luxe en comfort

  • Waarom de juiste stof voor jouw loungeset enorm belangrijk is voor de levensduur

  • Zo zorgt persoonlijk contact voor het realiseren van de perfecte loungeset

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Prachtige loungeset, chique en luxe uitstraling, fantastisch zitcomfort en het ‘all weather’ concept is een doorslaggevende factor om te kiezen voor deze set! 

 

- Didy Schutte

We kochten onze lounge set in mei. Het is een aanwinst voor de tuin. De stof is prachtig en de set zit en ligt erg comfortabel. Na regen is alles supersnel weer droog. Kortom. We zijn erg tevreden! 

- Colinda Hofman - van Vliet

Al vele jaren ontzettend veel plezier van onze loungeset. Zeer snelle levering, uitmuntende kwaliteit en betere service bestaat niet. Daarnaast is Manon enorm professioneel.

 

- Anita Kooij

Bij Outdoor Lifestyle kun je volledig naar eigen wens een luxe all weather loungeset samenstellen van uitmuntende kwaliteit.

Loungeset Sunbrella stof

Dit maakt de loungesets van Outdoor Lifestyle uniek

De loungesets van Outdoor Lifestyle staan garant voor unieke luxe en comfort. Met Outdoor Lifestyle loungesets ben je verzekerd van een stukje vakmanschap. Wat onze loungesets echt uniek maakt, is de volledige controle die jij als klant hebt bij het samenstellen ervan. Van stofkeuze tot afmetingen, alles valt te personaliseren. Deze aanpasbaarheid, gecombineerd met onze toewijding aan kwaliteit, zorgt voor loungesets die niet alleen opvallen door hun schoonheid, maar ook door hun duurzaamheid.

Wat de loungesets van Outdoor Lifestyle nog onderscheidender maakt, is de langste garantie ter wereld die we bieden. Dit zorgt voor gemoedsrust en vertrouwen in de levensduur van de investering van klanten. Of je nu op zoek bent naar een loungeset voor ontspannen momenten of een indrukwekkende set om met een grote groep sportwedstrijden te kijken, niets is onmogelijk.

Als je op zoek bent naar een loungeset die perfect bij jou past en die geen compromis sluit op het gebied van luxe, comfort en duurzaamheid, dan is een keuze voor Outdoor Lifestyle een uitstekende beslissing.

We werken samen met twee hechte familiebedrijven en maken uitsluitend gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen. 

Wil jij ook jouw ideale loungeset vinden?

Pin It on Pinterest