Luxe Loungesets

Loungeset met een aluminium frame

Luxe Loungesets

Indien je optimaal wil genieten van rust in je eigen tuin is een luxe loungeset een absolute must. Zoek je een loungeset die volledig naar eigen wens is ontworpen en de allerhoogste kwaliteit heeft? Dan ben je bij Outdoor Lifestyle aan het juiste adres. Dankzij het oersterke frame en de fabuleuze bekleding geniet jij jarenlang van een zorgeloos buitenleven.

Alle voordelen op een rij

  • Onze loungesets kunnen 365 dagen, 24 uur per dag buiten staan
  • Het beresterke aluminium frame kan niet roesten of rotten
  • De kussens zijn waterdoorlatend waardoor schimmel geen kans krijgt
  • Het schoonmaken en onderhouden lukt verrassend snel en makkelijk

Wat is een luxe loungeset?

Dankzij onze keuze voor het allerbeste materiaal, zit, voelt en oogt een luxe loungeset kwalitatief veel beter dan een standaard loungeset van b.v. de Leen Bakker. We gebruiken een aluminium frame in plaats van hout of kunststof en onze kussens zijn bekleed met de meest duurzame stoffen en gevuld met Quick Dry Foam. Tot slot kan jouw eigen luxe loungeset volledig ontworpen worden naar eigen smaak!

Kussens van Sunbrella Stof

De luxe loungesets en sierkussens van Outdoor Lifestyle zijn bekleed met o.a Sunbrella stoffen. Deze kwalitatief verrassende stof is bestand tegen het Nederlandse weer en kent veel voordelen. Hierdoor kunnen de kussens heel het jaar buiten liggen, zelfs gedurende een typische ‘regen’ week. Sunbrella stoffen hebben de volgende voordelen:

  • De stof is bestand tegen álle weersomstandigheden
  • De stof is water- en vuilafstotend
  • De stof verkleurt nooit door Uv-straling
  • De stof laat zich zéér eenvoudig onderhouden
  • Sunbrella stoffen hebben 5 jaar (!) garantie op kleurvastheid

Ontwerp jouw eigen droom loungeset

Met meer dan 800 zijdezachte stoffen, gedetailleerde accessoires en een handig modulair systeem kunnen we jouw luxe loungeset volledig ontwerpen naar eigen wens. Dat is onze specialiteit. Samen kijken we naar jouw exterieur, voorkeuren en ideeën om dé ideale loungeset te realiseren.

Oersterk aluminium frame

Een Outdoor Lifestyle loungeset heeft altijd een aluminium frame als basis. Het beresterke materiaal is lichtgewicht maar zwaar genoeg om niet weg te waaien. Daarnaast kan het niet roesten of rotten. Dat in tegenstelling tot andere frames van hout of kunststof. Onze aluminium frames worden in Nederland geproduceerd waardoor de levertijden zeer gunstig zijn.

Gemakkelijk te onderhouden

Ieder meubelstuk heeft onderhoud nodig. Gelukkig zijn de loungesets van Outdoor Lifestyle zo gemaakt dat het onderhouden ervan zeer eenvoudig is. Vlekken maak je eenvoudig schoon met water en een zachte borstel of doek. Zijn de vlekken hardnekkig van aard? Gebruik dan wat bleek of chloor. De Sunbrella stoffen zijn zo gemaakt dat ze hier nooit door aangetast worden. De hoezen kunnen daarnaast in de wasmachine op een koud programma voor de fijne was.

Bepaal zelf de opstelling van je loungeset

Het modulaire systeem zorgt voor een ruime keuze in de opstelling van jouw unieke loungeset. Je kunt onder andere kiezen voor een knusse loungebank met hoek, een comfortabele loungestoel met ligbed of een van de vele andere opties. Samen kijken we naar de indeling van jouw tuin, terras of overkapping om ervoor te zorgen dat de loungeset perfect tot haar recht komt.

modules loungeset

Nieuwsgierig geworden?

Interesse gekregen in een luxe loungeset van Outdoor Lifestyle of heb je een andere vraag? Neem contact op! Samen kijken we naar jouw wensen en creatieve ideeën waarna wij een passende prijsopgave maken. Kom je liever even langs? Gezellig. Je bent van harte welkom in onze mooie showroom in Nootdorp.

Pin It on Pinterest