fbpx

LUXE LOUNGESETS

Luxe Loungeset

Als u aan luxe loungesets denkt, dan denkt u direct aan Outdoor Lifestyle. Als u een unieke plek om tot rust te komen in uw tuin of vrienden en familie te ontvangen bent u bij Outdoor Lifestyle op de juiste plek.  

Met onze luxe tuinmeubelen in uw tuin of op een terras kunt u heerlijk tot rust komen.Op de comfortabele banken geniet u van het buitenleven in uw eigen tuin. 

Luxe loungeset voor buiten
Exclusieve loungesets

loungeset met uniek design

Wij zijn specialist in luxe loungesets met uniek design van hoge kwaliteit. Onze design outdoor sofa’s zijn echte blikvangers op ieder terras. Bovendien worden onze design tuinsets exclusief door Outdoor Lifestyle in Nederland ontworpen én geproduceerd. Alleen op op deze manier kunnen we de hoge kwaliteit waarborgen die we nastreven.

Een Exclusieve loungeset in uw tuin?

Wanneer u de ruimte heeft, is een loungeset een rijke aanvulling voor uw tuin. Maar ook wanneer de ruimte iets beperkter is, kunt u met een zelf-samengestelde luxe loungebank, een heerlijke woonkamer creëren in uw tuin. Een groot voordeel van de Outdoor Lifestyle loungebanken, is het modulaire systeem en de keuze uit een groot assortiment aan stoffen en verschillende samenstellingen. Samen met u ontwerpen wij graag de ideale loungebank voor in uw tuin.

Luxe Loungeset

Luxe Loungesets voor ieder weer

De loungebanken van Outdoor Lifestyle kunnen het hele jaar buiten staan, zonder dat de meubels hieronder te lijden hebben. Een weerbestendige loungeset geeft een groot gemak. Hierdoor hoef je niet elke keer de kussens van buiten naar binnen te verplaatsen. Benieuwd waardoor onze luxe loungesets weerbestendig zijn?

Unieke loungesets met weerbestendige materialen

Onze speciale loungebanken kunnen buiten blijven staan omdat ze gemaakt zijn van de beste en meest duurzame weerbestendige stoffen, in combinatie een oersterk aluminium frame. Niet alleen de buitenbank zelf, maar ook de losse sierkussens zijn weerbestendig. Dit scheelt een hoop moeite, je hoeft namelijk niet elke keer met kussens te sjouwen. Bovendien scheelt dit een hoop opbergplek in huis. Onze loungesets hebben bewezen dat ze gedurende alle seizoenen buiten kunnen blijven staan.

Waterdoorlatende Loungesets - Binnen no-time weer genieten na een buitje

Dankzij het gebruik van Quick Dry Foam zijn de kussenvullingen waterbestendig. Quick Dry Foam houdt geen water vast, het loopt er rechtstreeks doorheen. Daarnaast is dit zodanig bewerkt dat schimmels geen kans krijgen. De beste, snelst drogende kussens zijn samengesteld met Quick Dry Foam en een hoes van Sunbrella stof. Hierdoor kunt u na een zomerse plensbui vrijwel direct weer genieten van uw loungebank.

4 seizoenen luxueuze loungesets met weerbestendige sierkussens

Dankzij de Sunbrella stoffen zijn de kussens niet alleen waterafstotend maar ook vlekbestendig en daarnaast UV- en kleurbestendig. Alle sunbrella stoffenhebben een speciale behandeling gehad, waardoor er weinig tot geen vocht wordt opgenomen. Vervelende vlekken en vettige substanties worden daardoor ook niet opgenomen. Bovendien zijn alle stoffen zo geweefd dat, zelfs na vele uren blootstelling aan de zon, de kleuren mooi blijven en niet vervagen.
opstelling
Sunbrella stof

Stel zelf je luxe loungeset samen

Een exclusieve loungeset zelf samenstellen? Onze loungesets bestaan uit verschillende modules die u stuk voor stuk apart kan afnemen. Dit geeft de mogelijkheid om uw originele loungeset zelf samen te stellen naar eigen wens. Door zelf u keuzes te maken krijg u een loungeset naar eigen smaak en een hele unieke loungeset. Bij ons kunt u kiezen uit maar liefst 300 verschillende prints en kleuren van Sunbrella.

Unieke loungeset met modulair systeem

Naast de verschillende kleuren en prints waaruit u kunt kiezen, kunt u ook kiezen voor een eigen samenstelling dankzij een uniek modulair systeem. U kunt dus uw eigen opstelling bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een chaise longue, een ligbed of loungeset met hoek. Daarnaast kunnen we u ook bijstaan in het verzorgen van bijbehorende accessoires.

Luxe loungeset zelf ontwerpen geheel naar eigen wens

Bij ons kunt uw loungeset geheel zelf ontwerpen. U heeft vrijwel altijd een unieke loungeset dankzij de vele variaties en mogelijkheden. Naast dat u een eigen samenstelling kunt kiezen, kunt u ook kiezen uit maar liefst  300 verschillende prints en kleuren van Sunbrella. Op die manier kunt u dus uw complete loungesets zelf ontwerpen geheel naar eigen smaak. Wij helpen u hier graag bij. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom of wij komen bij u langs. 

Onze luxe loungesets worden gemaakt in holland

Onze luxe loungesets hebben kwaliteit van Hollandse bodem. Al onze producten worden op Nederlandse bodem ontworpen en geproduceerd. Dit heeft niet alleen als voordeel dat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen, maar ook dat wij snel kunnen leveren.

Luxe loungesets van hoge kwaliteit

Onze loungesets vallen in de hoogste categorie loungesets. Om deze kwaliteit te waarborgen vinden wij het belangrijk om de productie dichtbij te houden. Hierdoor kunnen we alles onder strak toezicht houden en zijn de lijnen kort. Indien nodig kunnen we snel schakelen. Voor het frame en de bekleding van de kussens werken we daarom bijvoorbeeld samen met familiebedrijven die hun vak verstaan en constante kwaliteit leveren.

Loungeset met aluminium frame

Het frame van de loungeset is de basis. De basis moet oersterk zijn. De loungeset kan er van buiten zo mooi uitzien, maar moet er van binnen nog beter uit zien. Onze luxe loungesets zijn gemaakt van een oersterk, waterdoorlatend aluminium platen frame. Wij zijn hiermee absoluut uniek. Wij durven deze kwaliteit daarom ook te garanderen en u krijgt van ons ook 10 jaar garantie op het frame.

Wij garanderen een snelle levering

Omdat de productie in eigen land plaatsvindt en we korte lijntje hebben met onze leveranciers, kunnen we onze loungesets al vanaf 3 weken na het overeenkomst van het design opleveren. Wanneer u eenmaal een luxe loungeset hebt besteld en het is lekker weer, dan kunt u natuurlijk niet wachten om deze in de tuin te hebben staan. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij doen daarom ook ons uiterste best om onze exclusieve tuinmeubels zo snel mogelijk bij u in de tuin te zien stralen.

Prijzen van onze loungesets

Omdat onze loungesets maatwerk producten zijn, vindt u op onze website geen prijzen. Wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen. 

Speciale loungeset met aluminium frame

Meer informatie of inspiratie opdoen?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer zien van onze luxe loungebanken? Bekijk dan ons lookbook! In de brochure vindt u meer informatie over de stoffen en het zelf samenstellen van uw loungeset.