All-weather-loungeset

All Weather Loungesets

Niets is zo veranderlijk als het weer. Het ene moment geniet u heerlijk van de zon en het volgende moment komt er een enorme regenbui over. Wanneer u een loungeset zoekt voor in de tuin, is het van belang dat deze zonder zorgen buiten kan staan. Gelukkig hebben wij hier de oplossing voor: onze all weather loungesets!

loungeset-all-weather-p3rk36982rr1camhzocdfes75jlippulmthkg1fdce

Wat Is Een All Weather Loungeset?

Een all weather loungeset is bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook al regent het dagenlang aan een stuk door of de zon schijnt volop, onze loungesets worden niet aangetast. De unieke combinatie van een oersterk aluminium frame en weerbestendige stoffen zorgt ervoor dat u zorgeloos geniet van uw bankstel.

all weather loungeset roze
All weather loungeset blauw

Wat Maakt Onze Loungebanken Weerbestendig?

De op maat gemaakte loungesets bestaan uit drie unieke componenten, waardoor ze bestand zijn tegen ieder weer. Als basis gebruiken we een aluminium frame dat niet kan roesten. Maken we gebruik van de meest duurzame en weerbestendige Sunbrella stof en gebruiken we quick dry foam als kussenvulling. Meer informatie en voordelen van ieder component leest u hieronder.

Sunbrella Bekleding En Kussens

De kussens van onze all weather loungesets zijn bekleed met Sunbrella stof. Aan deze stof hangen vele voordelen, waardoor u de kussens zonder zorgen buiten kunt laten liggen.

Waterdoorlatende stof
De stof is waterdoorlatend wat betekent dat water er rechtstreeks doorheen loopt. Hierdoor zijn de kussens snel droog en is er geen kans op schimmel.

Kleurvast
Sunbrella stof is niet alleen bestand tegen regen, maar ook tegen zonnestralen. Dit komt doordat de stof tot de kern doordrenkt is met uv-bestendige pigmenten. Hierdoor wordt de stof niet aangetast door UV-straling en verkleurt het niet.

Vuilafstotende werking
De Sunbrella kussens hebben een beschermende coatinglaag waardoor ze vuil- en waterafstotend zijn. Als u iets knoeit, blijft het daarom netjes liggen in plaats van dat het door de stof wordt opgenomen. Hierdoor maken vuil en vlekken geen kans.

Gemakkelijk in onderhoud
Door de waterafstotende en vlekbestendige kwaliteit van de stof is de loungeset erg onderhoudsvriendelijk. De meeste vlekken veegt u simpel met een zachte borstel en schoon water weg. Zijn de vlekken hier te hardnekkig voor? Dan kunt u zonder zorgen gebruik maken van bleek of chloor.

all weather loungeset grijs

Binnenvoering Van Quick Dry Foam

De weerbestendige kussens zijn gevuld met Quick Dry Foam. Het schuim houdt geen watervast, maar laat water er rechtstreeks doorheen lopen. Hierdoor ventileert de stof zichzelf en droogt het snel op na een regenbui. De combinatie van een waterdoorlatende stof en Quick Dry Foam zorgt er ook voor dat de kussens nooit gaan schimmelen.

Oersterk Aluminium Frames

Bij Outdoor Lifestyle maken we gebruik van een aluminium frame als basis van onze loungesets. Deze oersterke basis kan niet rotten of roesten in tegenstelling tot vele andere frames.
Het aluminium frame van onze loungeset is net als de Sunbrella stof waterdoorlatend zodat ook hier geen kans is op schimmel. De frames worden in Nederland gemaakt, waardoor we de banken snel leveren en u uw loungeset zelf kunt samenstellen.

blauwe all weather loungeset
all weather loungeset grijs

Uw Eigen Samenstelling En Design

Bij ons kunt u uw luxe loungeset helemaal zelf samenstellen. Van opstelling, tot kleur en tot zelfs de sierkussens. Dankzij ons modulaire systeem kunt u uw eigen opstelling bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een chaise loungeset, een ligbed en een loungebank met hoek. Zo kunt u iedere loungeset zo ontwerpen dat deze perfect bij de ruimte past.

Na het bepalen van de opstelling kunt u beginnen met het ontwerpen van uw all weather loungeset. U kunt kiezen uit maar liefst 300 verschillende prints en kleuren van Sunbrella stof. Ook voor de sierkussens kunt u een bijpassende kleur of print uitzoeken. Laat u inspireren door onderstaande foto’s en begin met ontwerpen van uw eigen loungeset.

Meer informatie 

Bent u geïnteresseerd in een all weather loungeset? Neem dan vrijblijvend contact met ons voor een op maat gemaakte prijsopgave. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom waar u uw eigen all weather loungeset kan samenstellen en uitproberen.

Pin It on Pinterest