fbpx

ALL WEATHER LOUNGESET

Luxe All weather loungesets

Onze all weather loungesets zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Begint het plots te regenen? Geen zorgen, de kussens kunnen prima in de regen blijven liggen en na deze regenbui zijn de kussens zo weer droog. Samen met u ontwerpen we graag de ideale loungeset voor uw tuin. Op deze manier kunt u heerlijk genieten van een all weather loungeset, weer of geen weer.

all weather loungeset design
loungeset all weather

Uniek design van onze all weather lounge sets

Onze specialiteit zijn hoogwaardige all weather loungesets met een uniek design. Allereerst beginnen we bij de basis, de samenstelling van uw loungeset. Door ons modulair systeem kunt u volledig uw eigen opstelling bepalen. Een all weather loungebank, een dining set, liever een hoekbank of een passende combinatie? Als de opstelling eenmaal is bepaald gaan we door naar het ontwerp. Ook het ontwerp kunt u helemaal zelf bepalen. Kies uit maar liefst 300 verschillende prints en kleuren voor de weerbestendige kussens. Ontwerp dus een complete all weather loungeset geheel naar eigen smaak.

All weather loungebank

wat maakt onze loungebanken weerbestendig?

Onze all weather loungesets kunnen altijd buiten blijven staan. Dit komt enerzijds door het oersterke aluminium frame. Anderzijds door de beste en meest duurzame weersbestendige Sunbrella stof. Niet alleen de loungeset, maar ook de sierkussens zijn bestand tegen het weer. Dit scheelt een hoop moeite. Zo hoeft u namelijk niet elke keer te sjouwen met de kussens en gaan ze jarenlang mee.

Weerbestendige kussens door Sunbrella stof

De kussens van de all weather loungesets zijn gemaakt met Sunbrella stof. Deze stof heeft een aantal grote voordelen. Ten eerste is het een waterafstotende stof, waarbij vervelende vlekken en vettige substanties ook geen kans maken. Daarnaast verkleurt Sunbrella stof niet. Zelfs na vele uren zonlicht, maanlicht en regen behoudt het zijn eigen kleur. De kleuren zijn namelijk diep geworteld in de Sunbrella-vezels. U zou zelfs de kussens kunnen reinigen met bleek of andere hardnekkige schoonmaakmiddelen zonder kleur verlies.

Altijd droge kussens met quick dry foam

Binnenin de weerbestendige kussens maken we gebruik van Quick Dry-Foam. Het schuim houdt geen water vast. Water loopt er rechtstreeks doorheen en het stof ventileert zichzelf door kleine gaatjes in het schuim. Daarnaast is de stof behandeld zodat schimmels geen enkele kans krijgen om te groeien. En begint de zon weer te schijnen? Dan zijn de kussens zo weer droog. U denkt wellicht, weerbestendig kussens leuk allemaal, maar liggen de kussens dan nog wel lekker? Ook daar hebben we zeker rekening gehouden. U bent zelfs van harte welkom om het comfort van de banken bij ons in de showroom uit te proberen.

Een sterke basis van aluminium

De basis van onze all weather loungesets is het aluminium frame. Een oersterke basis die nooit gaat rotten in tegenstelling tot frames van hout of multiplex. Deze gaan namelijk op ten duur altijd rotten. Ons frame wordt gemaakt bij een Nederlands bedrijf die ervoor heeft gezorgd dat ze waterdoorlatend zijn en gemaakt van aluminium. Zo heeft uw all weather loungeset een ijzersterke basis.

All weather loungebank
Loungeset all weather met kussens

Een all weather loungeset kopen?

bent u geïnteresseerd in een All Weather Loungeset? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Heeft u nog vragen of bent u nog niet helemaal zeker van uw samenstelling of ontwerp? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom waar u uw eigen all weather loungeset kan samenstellen en uit proberen.

Meer informatie of inspiratie opdoen?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer zien van onze all weather loungesets? Bekijk dan ons lookbook! In de brochure vindt u meer informatie over de stoffen en het zelf samenstellen van uw loungeset.