Luxe loungeset met een aluminium frame

Luxe loungeset met aluminium frame

Bij het aanschaffen van een luxe loungeset, wil je verzekerd zijn van de kwaliteit. Bij Outdoor Lifestyle staat dat dan ook hoog in het vaandel. Een loungeset van goede kwaliteit begint met een stevig frame. Daarom hebben wij gekozen voor loungesets met een aluminium frame. Wat ons hierin uniek maakt? Je ziet niks van dit frame! Onze loungesets zien er stuk voor stuk uit als mooie, verzorgde binnenbanken. Je haalt met onze loungesets dus een stukje binnen naar buiten. Daarnaast zijn onze loungesets all weather en kunnen, mede dankzij het frame, het hele jaar buiten staan.

Rode loungeset met aluminium frame

De voordelen van een loungeset met aluminium frame

Wij hebben niet voor niks ervoor gekozen om de loungesets te voorzien van een aluminium frame. Een aluminium frame is namelijk oersterk en gaat hierdoor heel lang mee. Daarnaast gaat aluminium niet roesten en kan je dus zonder problemen je loungeset het hele jaar door buiten zetten. Ook is aluminium duurzaam in grondstofwinning en bijna volledig recyclebaar. Ander pluspunt: het is eenvoudig schoon te maken en door het lichte gewicht makkelijk te verplaatsen.

oersterk aluminium frame
!

Ons aluminium frame is oersterk

Loungesets bestaan vaak uit een basis van aluminium, hout of kunststof. Het nadeel van hout of kunststof is dat deze vaak al snel rotten. Hierdoor moet je binnen de kortste keren weer een nieuwe loungeset aanschaffen. Aluminium is dan wel kostbaarder, maar je bent verzekerd van kwaliteit. Wij zijn zo zelfverzekerd van onze aluminium frames dat wij maar liefst 10 jaar garantie geven.

aluminium frame is duurzaam

Aluminium is duurzaam

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Het aluminium frame van onze luxe loungesets is dan ook duurzaam op meerdere vlakken. Ten eerste is de grondstofwinning veel minder schadelijk dan bij andere metalen. Daarnaast kan aluminium ook heel goed gerecycled worden. Bij gebruikt aluminium is er slechts een klein percentage dat niet hergebruikt kan worden. Onze luxe loungesets zijn dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu.

aluminium frame is licht van gewicht
!

Het frame is licht van gewicht

Een loungeset maakt je tuin af. Toch wil je zo nu en dan de opstelling van je tuin én loungegedeelte veranderen. Met onze loungesets is dat geen probleem. Doordat het frame van aluminium is, is de loungeset namelijk heel licht van gewicht. Zo hoef je dus niet te sjouwen met je loungeset en heb je snel en eenvoudig de loungeset verplaatst.

Quick Dry Foam

Weinig onderhoud aan aluminium

Onze luxe loungesets zijn all weather. Dit betekent dat je ze het hele jaar door buiten kan laten staan. Na de winter hoef je de loungeset alleen even schoon te maken. Dit doe je snel en gemakkelijk met een zacht borsteltje en een sopje. Geen gedoe dus wanneer de zomer er weer aan komt en zo kun je meteen weer van de eerste zonnestralen genieten.

Aluminium frame ten opzichte van houten frame

Houten frames en aluminium frames zijn twee veelvoorkomende opties voor loungesets. Beide materialen hebben elk hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Houten frames zijn bijvoorbeeld populair door hun natuurlijke, warme uitstraling. Hierdoor passen ze vaak goed bij verschillende tuinstijlen. Het grote nadeel? Houten frames hebben veel onderhoud nodig om hun kwaliteit te behouden. De frames gaan namelijk snel rotten en je moet ze regelmatig behandelen om de kwaliteit te behouden.

In tegenstelling tot houten frames hebben loungesets met aluminium frames juist helemaal geen speciale behandeling nodig om ze te beschermen tegen het weer. Af en toe schoonmaken met water en zeep is al voldoende. Bovendien zijn aluminium frames vaak lichter dan houten frames, waardoor ze gemakkelijker te verplaatsen zijn. Dit kan handig zijn als je de opstelling van je buitenruimte regelmatig wilt veranderen.

Het fijne aan de loungesets van Outdoor Lifestyle is dat je het aluminium frame niet eens ziet. Je hebt dus wel alle voordelen van aluminium, maar je ziet het (vaak niet zo mooie) frame niet.

loungeset met houten frame rottend

Unieke combinatie van onze loungesets

Ronde loungeset met aluminium frame

Onze loungesets zijn uniek, omdat we de combinatie gebruiken van een aluminium frame, kussens met Quick Dry Foam en stoffering van Sunbrella stof. Deze combinatie zorgt ervoor dat de loungeset inclusief kussens het hele jaar door buiten kan staan.

Sunbrella is een waterdoorlatende en vuilafstotende stof. De eerste paar druppeltjes blijven op de stof liggen. Bij een regenbui trekt het water door de stoffering heen. Daarnaast is de stof ook bestand tegen langdurige blootstelling van zonnestralen. Regen, zon of een combinatie van beide. Onze stoffen blijven altijd hun kleur behouden.

Onze weerbestendige kussens zijn gevuld met Quick Dry Foam. Een schuim met vele kleine gaatjes waar het water doorheen loopt. Door deze gaten ventileert de stof zichzelf en droogt het snel op na een regenbui. De combinatie van een waterdoorlatende stof en Quick Dry Foam zorgt ervoor dat de kussens nooit gaan schimmelen.

Bekijk onze loungesets met aluminium frame 

Ben je overtuigd en wil je graag de loungeset met aluminium frame in het echt zien? Dan ben je meer dan welkom in onze showroom in Nootdorp. Hier kun je alvast een aantal luxe loungesets bekijken. Vul het contactformulier in en we plannen samen een afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken we 1-op-1 jouw wensen en maken we een start met het ontwerp.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem telefonisch contact met ons op, via de mail of via het contactformulier.

We ontvangen je graag in onze showroom (op afspraak). Heb je liever dat wij bij jou thuis langskomen? Dat kan ook! Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden. Hopelijk tot snel!

Meer informatie ontvangen of een afspraak plannen in onze showroom? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m contact met je op!

Velden met een * zijn verplicht.
Liever direct contact? Bel ons op 070 204 3530

Pin It on Pinterest