fbpx

Oersterk en 10 jaar garantie

Het aluminium frame is de basis van onze loungesets. Als de basis niet oersterk is dan kan je er beter niet aan beginnen. De loungeset kan er van buiten zo mooi uitzien, maar van binnen moet hij er eigenlijk nog veel beter uitzien. Veel merken verbergen het frame, door aan de onderkant van de bank gaas of stof te spannen. Vraag in de winkel of u onder de loungeset mag kijken en of ze ook de binnenkant kunnen laten zien. Dit wordt een hele uitdaging en zal vaak niet lukken of ze mogen het niet laten zien. Wees huiverig!

Sterk en Waterdoorlatend

Accepteer nooit een houten, multiplex of een combinatie van hout en aluminium frame. Dit gaat altijd rotten. Outdoor Lifestyle heeft gekozen voor een oersterk waterdoorlatend aluminium platen frame. Wij zijn absoluut uniek hiermee. Met trots laten wij de onderkant ook open zodat u ziet wat u koopt. Wij geven 10 jaar garantie op ons frame.

Snelle levering

Het aluminium frame wordt gemaakt bij een Nederlands productiebedrijf dat al generaties lange ervaring heeft in het ontwerpen, vervaardigen en toepassen van plaatwerk en constructies in RVS, staal en aluminium. Mede dankzij de snelle levertijd van de frames, kunnen we de mogelijkheid bieden om de loungesets vanaf 3 weken te leveren.