loungeset met all weather kussen

Loungeset met all weather kussens

Kussens gemaakt van quick dry foam

Wanneer je kiest voor een luxe loungeset, dan wil je hier geen omkijken naar hebben. Dat snappen wij bij Outdoor Lifestyle maar al te goed! Daarom maken wij onze weerbestendige loungesets met all weather kussens. Onze kussens bevatten quick dry foam, wat schuim is dat geen water vasthoudt. Zo kunnen zowel de loungeset als ook de kussens tegen alle weeromstandigheden. Of het nu continu regent of juist de zon lekker schijnt: je hoeft het weer niet meer in de gaten te houden met onze loungesets met all weather kussens!

loungeset met weerbestendige kussens Outdoor Lifestyle

Quick dry foam kussens

Onze loungesets worden gemaakt met all weather kussens. Hoe wij dit doen? Door de kussens te maken met Quick Dry Foam. Dit is een soort schuim dat geen water vasthoud. Het water loopt er rechtstreeks doorheen en ventileert het kussens. Daarnaast wordt deze zodanig behandeld dat schimmels geen kans krijgen. De beste, snelst drogende oplossing is om Sunbrella stoffen te combineren met Quick Dry Foam. Dit hebben wij dan ook gedaan! Door deze unieke combinatie kun je bijna direct na een regenbui op de bank gaan zitten. Daarnaast is de loungeset zelf voorzien van een aluminium frame. Hierdoor is de volledige loungeset weerbestendig!

Loungesets met versus zonder quick dry foam

Onze loungesets hebben gedurende vele seizoenen bewezen dat ze buiten kunnen blijven staan. Dit komt door een speciaal soort schuim: Quick Dry Foam. Wij maken gebruik van 100% Quick Dry Foam voor zowel losse buitenkussens als voor de all weather loungesets. Quick Dry Foam ligt in een hoge prijsklasse, maar biedt dan ook vele gemakken waardoor de bank bestendig is tegen elk weertype en dus het hele jaar door buiten kan blijven staan. Bovendien zijn onze loungesets met all weather kussens onderhoudsarm.

Grootste verschillen

Onze loungesets met all weather kussens zijn waterdoorlatend en nemen hierdoor geen water op in tegenstelling tot de goedkopere loungebanken. Als je een loungeset zonder all weather kussens niet goed afdekt of binnen zet, veranderen ze in een grote spons na een zware regenbui. Na een tijdje begint de vulling ook te vormen, stinken en rotten en kun je er niet meer op zitten. Om dit te voorkomen, moeten de kussens altijd worden binnengebracht als het regent. Met onze loungesets met all weather kussens is dit verleden tijd. Je kunt de bank het hele jaar buiten laten staan en hebt nooit geen gesjouw meer met loungesets en kussens. 

loungeset met weerbestendige kussens van Outdoor Lifestyle
Outdoor Lifestyle- all weather loungeset met all weather kussens

Unieke combi: loungeset én all weather kussens

Wat onze loungebanken zo uniek maakt is de combinatie van hoogwaardige waterbestendige materialen. Dit zie je terug in het frame, de kussens en de stoffen die we gebruiken. Als frame kiezen we voor een aluminium frame dat waterdoorlatend is niet gaat roesten. Zo kan deze tegen elk weerstype. De kussens zijn gemaakt van Quick Dry Foam waardoor bij een regenbui het water direct door de gaatjes in het schuim naar beneden loopt en wordt afgevoerd. Daarbij komt dan tenslotte nog dat wij de kussens bekleden met waterafstotende Sunbrella stoffen. Na regen komt altijd zonneschijn en kunt u daarom na een half uurtje zon alweer heerlijk op uw bank zitten.

Bekijk en voel all weather kussens in de showroom

Je bent meer dan welkom in onze showroom in Nootdorp. Hier kun je de loungesets met all weather kussens bekijken, voelen en natuurlijk alvast even proefzitten! Tijdens de afspraak in de showroom bespreken we samen al jouw wensen en ideeën. We bekijken modellen, motieven en stoffen. Zo maken we alvast een start met het ontwerp. Ben je enthousiast geworden en wil je graag een loungeset met all weather kussens? Neem dan vrijblijvend hieronder contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem telefonisch contact met ons op, via de mail of via het contactformulier.

We ontvangen je graag in onze showroom (op afspraak). Heb je liever dat wij bij jou thuis langskomen? Dat kan ook! Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden. Hopelijk tot snel!

Meer informatie ontvangen of een afspraak plannen in onze showroom? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m contact met je op!

Velden met een * zijn verplicht.
Liever direct contact? Bel ons op 070 204 3530

 

Pin It on Pinterest