Uw Specialist in Exclusieve Loungebanken | Outdoor Lifestyle
Lookbook

Outdoor Lifestyle

wie zijn wij

Summer Glasses

INFO

Alles wat je moet weten

shoes collection

ACTIES

onze aanbiedingen

All Weather Loungeset

Outdoor Lifestyle is al sinds jaar en dag dé specialist in All Weather loungesets. Onze All Weather outdoor banken worden geproduceerd in Nederland en dankzij het gebruik van een zeer stevig frame, kwalitatieve en kleurvaste stoffen kunnen de banken het hele jaar buiten blijven staan! Outdoor Lifestyle is de All Weather loungeset specialist van de Benelux. De All Weather Outdoor Loungeset kan het hele jaar buiten staan, niet alleen de buitenbank zelf, maar ook de kussens. Hierdoor hoef je nooit meer te slepen met kussens en kunnen jouw gasten ook na een Nederlandse regenbui weer snel plaatsnemen op de loungeset. De outdoor sofa is een ware blikvanger op ieder terras en wordt exclusief door Outdoor Lifestyle in Nederland ontworpen, geproduceerd en geleverd.

Wij adviseren u graag welke weersbestendige loungesets het beste bij u past. Wij verkopen all weather meubelen van aluminium of loungesets die volledig bekleed zijn met de weersbestedige stof Sunbrella. Dit is een sterk materiaal die zowel Waterproof, UV- en zonbestendig is. Behalve een perfect zitcomfort, hebben de outdoor meubelen weinig onderhoud en zijn ze eenvoudig te reinigen.

Bezoek onze tuinmeubel showroom in Berkel en Rodenrijs. Hier staan alle luxe loungesets gepresenteerd, zodat u kunt kijken en voelen welke luxe tuinset het beste bij u past.

Wat wij aanbieden

 • Exclusieve Loungesets

  Exclusieve Loungesets

  1 Products

 • Jacht inrichting

  Jacht inrichting

  1 Products

 • Lookbook

  Lookbook

  1 Products

Made in Holland

Outdoor Lifestyle gaat voor de hoogste kwaliteit en juist daarom vindt de gehele productie plaats in Nederland. Hierdoor houden we alles onder strak toezicht, zijn de lijnen kort en hebben we snelle levertijden.

Sunbrella Stof

Sunbrella® biedt de beste bescherming tegen regen, wind en zon gedurende alle seizoenen van het jaar. Dit komt omdat de stof aan één kant is voorzien van een ademende acrylcoating. Hierdoor kan het water over de stof "rollen" en wordt voorkomen dat water in de loungeset kruipt. Hierdoor is deze beschermd tegen zon, regen en wind!

Quick Dry Foam

De Outdoor Lifestyle-lougesets hebben gedurende vele seizoenen bewezen dat ze buiten kunnen blijven staan door een speciaal soort schuim genaamd Quick Dry Foam te gebruiken. Quick Dry Foam voorkomt schimmelen, stinken en vervormen van uw kussens.