Blog

Modulaire loungeset mix, match en creëer!

8-09-21
Modulaire loungeset

Bent u op zoek naar een loungeset alleen vindt u net niet wat u zoekt? Kies dan voor een modulaire loungeset. Dit betekent dat uw loungeset bestaat uit verschillende losse onderdelen, waardoor u de opstelling zelf kan bepalen. Kies uw favoriete onderdelen en binnen een handomdraai heeft u een unieke loungeset.

De verschillende modules van een loungeset

Beginnend bij het belangrijkste, de loungebank. Om uw unieke loungeset samen te stellen kunt u kiezen uit 7 modules die u meerdere keren kunt gebruiken uiteraard. alle loungesets zijn 70 cm hoog zoals gebruikelijk. De verschillende modules zijn:

Hoekmodule
Een hoekmodule van 100 cm x 100 cm x 70 cm om een loungeset ‘af te ronden’.

Brede hoekmodule
Een bredere hoekmodule van 150 cm x 100 cm x 70 cm waarmee u uw loungeset net dat beetje extra kan geven.

Tussenmodule
Een tussenmodule waar één persoon op kan zitten van 100 cm x 100 cm x 70 cm.

Brede tussenmodule
Een tussenmodule waar twee personen op kunnen zitten voor net wat meer gezelligheid. De afmetingen zijn 150 cm x 100 cm x 70 cm.

Chaise Longue (links of rechts)

Om heerlijk tot rust te komen kunt u niet zonder een chaise lounge. De afmetingen zijn 200 cm x 100 cm x 70 cm.

Met alleen een loungebank zijn we er natuurlijk nog niet. Bij een loungeset horen natuurlijk ook kussens en bijzettafels bijvoorbeeld. Verschillende producten zijn:

Koffietafel
Een koffietafel is haast onmisbaar bij een loungeset. Waar moeten de gasten anders hun drinken kwijt? De koffietafel heeft een afmeting van 100 cm x 100 cm x 42 cm.

bijzettafel
Een kleine bijzettafel die iets lager ligt dan de loungeset. De bijzettafel heeft een afmeting van 45cm x 45 cm x 45 cm.

Poef (rond of vierkant)
Een poef die u erbij kunt pakken als er plaatsen te kort zijn, die u kunt gebruiken als bijzettafeltje met een dienblad erop of om de voetjes hoog te leggen. De poef hebben we in verschillende maten beschikbaar

Sierkussens
De kers op een taart, de sierkussens. Ook deze hebben wij een vele maten en vormen.

Het materiaal van onze modulaire tuinbank

Alle modules hebben als basis een aluminium frame. Het meest duurzame frame dat jarenlang meegaat en nooit zal roesten of rotten. Daarnaast is aluminium heel licht, waardoor u de modules makkelijk kunt verplaatsen, maar aluminium blijf een heel sterk product.

De modules van de loungebanken bevatten kussens bekleed met de beste kwaliteit stoffen van onder anderen Sunbrella. De kussens zijn gevuld met Quick Dry Foam. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat de banken het hele jaar door buiten kunnen staan en maakt het een all weather loungebank. Ook betreft de stoffen kunt u deze bij ons helemaal zelf ontwerpen. Zo kunt u kiezen uit meer dan 300 verschillende kleuren en prints!

Modulaire loungeset

Advies op maat

Bent u geïnteresseerd in een modulaire loungeset van Outdoor Lifestyle? Wij helpen en adviseren u graag! Maak een afspraak en bezoek onze showroom of wij komen bij u langs.

 

Follow our social media:

Aanbevolen voor jou

Pin It on Pinterest