De loungeset trends van 2022

img-aanbiedingen

De tuin wordt steeds vaker gebruikt om heerlijk te genieten. Een fijne loungeset mag dan natuurlijk niet ontbreken. De tijd die je doorbrengt in je tuin moet natuurlijk wel aangenaam en comfortabel zijn. In deze blog gaan we dieper in op de loungeset trends van deze zomer. Zo ben je op de hoogte en misschien vind je wel een trend die perfect bij jou past.

Minimalistische loungesets

Mensen zitten steeds vaker buiten, dat is wel duidelijk. Nu zijn het natuurlijk niet alleen mensen met een flinke tuin, maar ook mensen met een kleinere tuin of balkon willen natuurlijk buiten zitten en genieten van het prachtige weer. Daarnaast zijn kleinere loungesets niet alleen populair voor kleinere oppervlaktes, maar ook voor grote tuinen. Dit zorgt voor een minimalistische uitstraling waar je tuin meer tot zijn recht komt.

Pastel: de kleur van nu

Ben jij op zoek naar een nieuwe loungeset? Ga dan niet voor een lichtgrijze of antraciete loungeset. Jouw loungeset mag gezien worden en dat zien we ook terug in de trends voor deze zomer. Je zit namelijk meteen goed met een loungeset in pastelkleur. Naast een zomerse uitstraling, is het ook nog eens heel fris en hip. Kleuren zoals babyblauw, mintgroen en lichtroze gaan we heel veel zien deze zomer. Deze kleuren zijn daarnaast ook erg mooi te combineren met de bloemen en planten in je tuin.

 

Rond is het nieuwe vierkant

Waar ronde vormen binnenshuis al helemaal geïntegreerd zijn, gaat dit nu ook buiten gebeuren. Ronde vormen zijn namelijk rustiger en zachter en vloeien daarmee prachtig over in de natuur. Je kunt deze ronde vormen terugkomen in de vorm van kussens, een kleed of een tafel. Je maakt je tuin hiermee meteen een stuk speelser. Dit in combinatie met een loungeset met mooie rondingen maakt je tuin helemaal af.

Luxe tuinmeubelen

Omdat we steeds vaker en steeds langer in onze eigen tuin zitten, zijn luxe loungesets geen overbodige luxe. We zien dat luxe loungesets net wat meer comfort bieden, en dat is wel fijn voor als je de avonden lang doortrekt buiten. Daarnaast biedt een luxe loungeset ook meer duurzaamheid. Ze gaan jarenlang mee en passen sneller bij je persoonlijke eisen.

Regen? geen probleem met een all weather loungeset

Er zijn genoeg dagen dat we heerlijk buiten kunnen zitten in Nederland. Toch zijn er helaas ook genoeg dagen dat het heel de dag aan het regenen is. Een all weather loungeset is dan de perfecte oplossing. De stof die gebruikt wordt bij deze loungesets is helemaal weatherproof. Dit zorgt ervoor dat er bijna geen onderhoud nodig is. Zo hoef je niet steeds de kussens naar binnen te verplaatsen, maar kun je gewoon wachten tot de regen is gestopt. De stoffen buitenkant en de schuimvulling zorgen ervoor dat de set weer snel opgedroogd is.

Outdoor lifestyle

Ben je geïnteresseerd in een all weather loungeset? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte prijsopgave. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom waar je je eigen loungeset kunt samenstellen en uitproberen.

 

Reviews

Made with passion and pride.

Manon Idema

EIGENARESSE OUTDOOR LIFESTYLE

Pin It on Pinterest