fbpx

Exclusieve all-weather tuinmeubels voor binnen- én buitenland

Exclusieve all-weather tuinmeubels voor tropische gebieden

Wie een prachtig vakantiehuis bezit in bijvoorbeeld Curaçao, Spanje, Italië of Frankrijk weet dat tuinmeubels onmisbaar zijn. Het grootste gedeelte van de dag leeft men daar namelijk buiten. Heerlijk zwemmen in het zwembad, uitwaaien op het strand en uitgebreid eten in de zon zijn dagelijkse activiteiten. Dat is de ideale situatie om een hoogwaardige tuinset aan te schaffen die weinig onderhoud nodig heeft zodat je zorgeloos kunt genieten en je niks meer kan gebeuren.

Allerhoogste kwaliteit tuinmeubels

Niks is zo veranderlijk als het weer. Men denkt vaak dat dit alleen in Nederland geldt, maar in een tropisch land als Curaçao heb je zelfs te maken met extreme weersomstandigheden. Het ene moment zit je met een uitmuntende wijn te genieten in de zon en het volgende moment komt het ineens met bakken uit de lucht. Niks is vervelender dan je continu zorgen maken over te veel zon of regen dat je tuinmeubel laat slijten. Dat is het moment om na te denken over een all weather loungeset! Die kunnen dat namelijk makkelijk aan.

Tuinmeubels voor extreme weersomstandigheden

Op de ABC eilanden en in andere zonnige oorden heb je te maken met extreme weersomstandigheden. De temperaturen zijn bij vlagen extreem hoog en de zonkracht is vele malen intenser dan in Nederland. Daarnaast zorgen tropische regenbuien, harde strandwinden en ander noodweer voor veel meer zout in de lucht. Dat, samen met de extreme Uv-straling, vraagt om materiaal dat tegen alles bestand is. Om die reden hebben onze stoffen óók in de Caraïbische zon 6 jaar garantie op kleurbehoud en 10 jaar op het aluminium frame.

Oersterk materiaal voor jouw all-weather loungeset

Regent het dagenlang aan een stuk door? Dat is geen probleem. De loungesets zijn namelijk gemaakt van aluminium frames en deze frames zijn oersterk. In tegenstelling tot frames van hout of multiplex roest of rot dit door flinke regenbuien namelijk nooit.

Over de kussens hoef jij je ook geen zorgen te maken. Deze zijn van Sunbrella stof gemaakt waardoor ze waterafstotend zijn. Je hebt dus nooit last van natte kussens na een regenbui en daarnaast is het ook geen probleem wanneer je een drankje of eten morst. De kussens bevatten binnenin Quick Dry-Foam. Dit is schuim dat het water niet vasthoudt, maar juist er doorheen laat lopen. Ook ventileert de stof zichzelf en is de stof behandeld zodat schimmels geen kans krijgen.

Heb je geen last van regen maar juist van veel zon? Ook daar is aan gedacht. De kussens van onze tuinmeubelen zijn namelijk gemaakt van Sunbrella stof. Doordat de kleuren diepgeworteld in de Sunbrella-vezels is geworteld, verkleurt de stof nooit. Daar kunnen we zelfs 6 jaar garantie op geven en 10 jaar op het aluminium frame.

Jouw persoonlijk samengestelde tuinset

Niet elke tuinset heeft de juiste vorm en maat om in de tuin of op het terras van je (vakantie)huis te passen. Bij ons ontwerpen we je tuinmeubel helemaal samen met jou. Dankzij een uniek modulair systeem zijn onze loungesets volledig samen te stellen naar eigen wens. Je kunt de modules stuk voor stuk afnemen waardoor er talloze mogelijkheden zijn.

Daarnaast kun je bij ons kiezen uit meer dan 800 verschillende prints en kleuren van o.a. Sunbrella. Dankzij dit grote aanbod in variatie ben je verzekerd van een unieke tuinset die qua stijl precies bij je past.

All weather sofa in Curacao coral estate sunbrella natte frosty chine
Loungeset te koop in Curacao in sunbrella natte dark taupe

Wereldwijde levering

Weet je niet goed waar je tuinmeubels kunt kopen in bijvoorbeeld Spanje of Ibiza? Bij Outdoor Lifestyle wordt jouw tuinset in korte tijd wereldwijd geleverd.

Onze tuinmeubelen worden ontworpen en geproduceerd in Nederland waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen en vooral ook snel kunnen leveren. Wanneer het design volledig naar wens is, kunnen wij jouw tuinmeubel binnen twee weken opleveren. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw tuinset zo snel mogelijk in jouw tuin staat te stralen.

Neem contact met ons op!

Omdat onze tuinmeubels maatwerk producten zijn, kunnen wij geen vaste prijzen aangeven. Wel stellen wij graag een op maat gemaakte offerte voor je samen. Maak snel een afspraak, bezoek onze showroom. Samen stellen we je tuinset samen totdat deze helemaal naar jouw wens is!

Pin It on Pinterest