img-exclusieve tuinmeubelen-banner

365 Dagen Per Jaar Buiten Dankzij Het Quick Dry Foam

Onze lougesets hebben gedurende vele seizoenen bewezen dat ze buiten kunnen blijven staan door een speciaal soort schuim genaamd Quick Dry Foam. Wij maken gebruik van 100% Quick Dry Foam voor zowel losse buitenkussens als voor de all- weather outdoor lougesets. Dit product ligt in een hoge prijsklasse maar biedt vele gemakken waardoor de bank bestendig is tegen elk weertype en dus het hele jaar door buiten kan blijven staan en bovendien onderhoudsarm is.

Luxe tuinmeubelen
Ontwerp uw originele tuinset

Wat Is Quick Dry Foam?

Quick Dry Foam is een soort schuim dat geen water vasthoud. Het water loopt er rechtstreeks doorheen, ventileert en wordt zodanig behandeld dat schimmels geen kans krijgen. De beste, snelst drogende oplossing is om Sunbrella®-stoffen te combineren met Quick Dry Foam. Hierdoor kunt u bijna direct na een regenbui op de bank gaan zitten.

Wat Is Het Verschil Met Goedkopere Loungesets?

Quick Dry Foam is waterdoorlatend en neem dus geen water op in tegenstelling tot de goedkopere loungebanken. Als je deze banken niet goed afdekt of binnen zet, veranderen ze in een grote spons na een zware douche. Na een tijdje begint de vulling te vormen, stinken en rotten en kunt u er niet meer op zitten. Om dit te voorkomen, moeten de kussens altijd worden binnengebracht als het regent. Met onze banken is dit verleden tijd. U kunt de bank het hele jaar buiten laten staan en nooit geen gesjouw meer met banken en kussens. 

wat is een luxe tuinmeubel
Ontwerp uw originele tuinset

Een Unieke Combinatie

Wat onze loungebanken nu zo uniek maakt is de combinatie van hoogwaardige waterbestendige materialen. Bij een regenbui loopt het water direct door de gaatjes in het schuim naar beneden en wordt het regenwater direct afgevoerd via het waterdoorlatende aluminium frame. Dit schuim kan geen water vasthouden. Daarbij komt nog dat de kussens zijn bekleed met waterafstotende Sunbrella stoffen. Na regen komt altijd zonneschijn en kunt u daarom na een half uurtje zon alweer heerlijk op uw bank zitten.

Pin It on Pinterest