fbpx

Quick Dry Foam

365 dagen per jaar buiten dankzij ons Quick Dry Foam

 

Het is niet voor niets dat onze luxe loungesets gedurende het hele jaar buiten kunnen staan. Het Quick Dry Foam waarmee wij de kussens produceren zorgt altijd snel voor droge kussens. Van complete loungesets tot aan losse buiten- en sierkussens, al onze producten bevatten Quick Dry Foam. Voor een hogere prijsklasse in materiaal ben je verzekerd van een bank die bestendig is tegen álle weeromstandigheden en enorm makkelijk te onderhouden is.

Wat is Quick Dry Foam precies?

Het schuim waarvan Quick Dry Foam is gemaakt houdt geen water vast. Het loopt er rechtstreeks doorheen, ventileert zichzelf en is zo bewerkt dat schimmel nooit een kans krijgt. De beste, snelst drogende oplossing is dan ook bij uitstek een combinatie van Sunbrella stoffen en het Quick Dry Foam. Zelfs kort na een regenbui kun je op de bank ontspannen zoals je dat gewend bent.

Het belangrijke verschil met goedkopere loungesets

De standaard, goedkopere loungesets moet je afdekken of binnenzetten bij een regenbui. Anders veranderen ze in no-time in een gigantische spons die bergen water vasthoudt. Vergeet je dat, dan begint de vulling te vervormen, krijgt het een naar geurtje en voor je het weet zit je liever binnen dan buiten. Met onze luxe loungesets is dat definitief verleden tijd. Jouw loungeset kan het hele jaar buiten staan en je hoeft niet meer te sjouwen met banken en kussens.

Onze unieke combinatie

De combinatie van stijl, hoogwaardige waterbestendige materialen en het op maat maken van onze loungesets maakt onze producten uniek. Bij regen en noodweer loopt het water direct door het schuim naar beneden en vervolgens wordt dat water afgevoerd door het roestvrije aluminium frame. Zoals iedereen weet komt na regen altijd zonneschijn. Het duurt dan ook maar een half uurtje voordat je weer heerlijk droog kunt plaatsnemen op jouw Outdoor Lifestyle loungeset.

Nieuwsgierig geworden?

Interesse gekregen in een luxe loungeset van Outdoor Lifestyle of heb je een andere vraag? Neem contact op! Samen kijken we naar jouw wensen en creatieve ideeën waarna wij een passende prijsopgave maken. Kom je liever even langs? Gezellig. Je bent van harte welkom in onze mooie showroom in Nootdorp.

Pin It on Pinterest