Sfeer tips voor jouw loungeset!

img-alles-over

Wanneer het mooi weer is in Nederland is je loungeset je beste vriend in de tuin. Lekker relaxen in het zonnetje, ‘s avonds eten in de tuin en daarna gezellig borrelen met je vrienden. Je wilt dan ook dat je loungeset er helemaal top uitziet. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden om je loungeset aan te kleden. Benieuwd hoe jij je loungeset helemaal compleet kunt maken? Bekijk dan hieronder onze tips.

Sfeervolle verlichting

Verlichting is overal in huis belangrijk, maar ook in de tuin is het haast onmisbaar. Vooral later in het seizoen, dan wordt het natuurlijk ook een stuk vroeger donker. Wanneer je buitenverlichting hebt bij je loungeset kun je die gezellige (na)zomeravonden net wat langer doortrekken. Het kan voorkomen dat je geen stopcontact in de buurt van je loungeset hebt zitten. Gelukkig is dat hedendaags geen probleem meer. Er zijn genoeg lampen en lichtjes op de markt die werken op zonne-energie. Super handig en ook nog eens goed voor de energierekening. Daarnaast kun je ook altijd een ouderwetse lamp op gas gebruiken, of je kunt een aantal kaarsen op tafel zetten. Zo geniet je tot in de late uurtjes van een sfeervolle, verlichte tuin!

Creëer kleur in je tuin

Het is natuurlijk super cliché, maar bloemen en planten maken je tuin in de meeste gevallen een stuk aantrekkelijker. Zo ook wanneer deze zich dicht in de buurt van je loungeset bevinden. Dit zorgt meteen voor een frisse en gezellige look. Zit je alleen maar ‘s avonds in je loungeset te hangen? Dan zijn er ook genoeg bloemen en planten die ‘s avonds gaan bloeien. Zo kun je ook in de avonduren genieten van een aantal prachtige planten. Heb je in de avond veel last van muggen? Dan hebben we daar de perfecte oplossing voor. Plant wat rozemarijn, lavendel en/of citroengras dicht bij jouw loungeset. Muggen houden hier absoluut niet van en blijven dan ook ver weg van jou en je loungeset.

Zorg voor warmte in de avond

Hoe gezellig het ‘s avonds ook is, in ons koude kikkerlandje kan het ‘s avonds toch aardig afkoelen. Het is dan ook geen overbodige luxe om wat warmte te hebben bij je loungeset. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige buitenkachel of vuurtafel. Op deze manier kun je met je gezelschap genieten van de aangename warmte en heb je een extra eyecatcher in je tuin. Wanneer een vuurtafel of buitenkachel te duur is, zijn er natuurlijk nog genoeg andere mogelijkheden. Zo kun je ook kiezen voor een vuurkorf of vuurschaal. Zorg daarnaast ook voor een stapel dekens, altijd handig voor de koukleumen onder ons.

Gezellige aankleding

Wanneer je een loungeset koop wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk aankleden. Het kan soms lastig zijn om wat leuks te vinden in die zee van accessoires. Toch is het belangrijk om je loungeset leuk aan te kleden. Dit kan met kussens, kaarsen, tafeltjes, dekens, schilderijen, spiegels en noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het kwijt in je lounge area.

Outdoor lifestyle

Ben je geïnteresseerd in een all weather loungeset? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte prijsopgave. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom waar je je eigen loungeset kunt samenstellen en uitproberen.

 

Reviews

Made with passion and pride.

Manon Idema

EIGENARESSE OUTDOOR LIFESTYLE

Pin It on Pinterest