fbpx
tuinset buitenland

Wat is sunbrella stof?

Al onze banken en kussen zijn bekleed met de waterafstotende Sunbrella stof. Dit is een textiel variant die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Regen, sneeuw of hagel? Als uw loungeset bekleed is met Sunbrella stof kan die het gehele jaar buiten blijven staan. Ideaal als u op zoek bent naar een luxe loungeset in uw tuin of op uw jacht.

Sunbrella Stof

Onze sunbrella stoffen

Onze collectie stoffen bestaat enkel uit de beste en meest duurzame stoffen. Bij ons kunt u kiezen uit Sunbrella stof en een premium Italiaanse en Spaanse stof. Wil je de stof van te voren eerst even zien en voelen? Kom dan bij ons langs in de showroom of we maken een afspraak bij u thuis.

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next

Voordelen van de stoffen

Al ruim 50 jaar staat Sunbrella aan de top in technisch textiel. De innoverende techniek gecombineerd met de stijlvolle designs maakt Sunbrella de absolute nummer één. Wij zetten alle voordelen even op een rijtje.

UV- & Kleurbestendig

Sunbrella producten zijn tot de kern doordrenkt met uv-bestendige pigmenten. De kleurpigmenten worden tijdens de productie toegevoegd in plaats van achteraf. Dit zorgt ervoor dat zelfs na vele jaren zonlicht, maanlicht en extreme weersomstandigheden de kleur blijft stralen. Dankzij deze kleurbestendigheid kan de stof zelfs gereinigd worden met chloor en bleekmiddel.

Waterafstotend en vlekbestendig

Een goede Hollandse bui of een glas rode wijn dat omvalt is geen enkel probleem, dankzij een speciale hydro fluorkoolstof behandeling. Als u iets knoeit op de bank blijft het netjes liggen in plaats van dat het door de stof heen gaat. Op deze manier kunt u makkelijk water, wijn en vetvlekken van de bank vegen.

Bescherm uw bank tegen vocht met Tex Aktiv Guard! Vlek verwijderen? Kies voor Tex Aktiv Cleander.

Schimmelwerende stof

De stoffen zijn zodanig behandelt dat ook schimmels geen schijn van kans maken. Gecombineerd met het Quick Dry Foam en aluminium frame is uw gehele loungeset bestand tegen beschimmeling.

sunbrella stof reinigen

Reinigen en onderhouden

Een loungebank of kussens gemaakt van Sunbrella stof zijn erg onderhoudsvriendelijk. Dit komt mede door de waterafstotende en vlekbestendige kwaliteit. Zijn uw kussen toch vies geworden? Veeg met een zachte borstel of doek het vuil en/of vlekken weg. Maak daarna de bank schoon met zeepsop en uw bank is weer helemaal schoon.

Voor een grondige reiniging kunt u de kussenslopen gemakkelijk in de wasmachine stoppen. Na een was op 30° zijn uw kussens zo goed als nieuw.

Meer informatie of inspiratie opdoen?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer zien van onze luxe loungebanken? Bekijk dan ons lookbook! In de brochure vindt u meer informatie over de stoffen en het zelf samenstellen van uw loungeset.