fbpx
Sunbrella Stof
luxe loungeset met sierkussens

Wat is sunbrella stof?

Alle banken en kussens van ons zijn bekleed met Sunbrella stof. Sunbrella is een waterafstotende stof met vele voordelen waardoor onze banken inclusief kussens het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. 

Waterafstotend en vlekbestendig

Alle Sunbrella®-stoffen hebben een speciale hydrofluorkoolstofbehandeling ondergaan, waardoor er weinig of geen vocht kan worden opgenomen. Dientengevolge kunnen vervelende vlekken en vettige substanties er niet in doordringen. Aangezien de kleur tot de kern van de Sunbrella-vezels doordringt, kunnen Sunbrella®-stoffen worden gereinigd met oplosmiddelen zoals bleek, zonder kleurverlies.

Schimmelbestendige stof voor uw tuinset

Alle Sunbrella®-stoffen zijn ontwikkeld met een schimmelbestendigheid behandeling. Schimmel groeit niet gemakkelijk op Sunbrella®-stoffen, maar schimmel kan groeien op vuil en andere vreemde substanties die niet van de stof verwijderd zijn.

UV- & KLEURBESTENDIGe stof voor loungebank

Het Sunbrella®-weefsel wordt uitsluitend geweven met gekleurde Sunbrella®-vezels.Dit betekent dat de kleurpigmenten al zijn toegevoegd tijdens de productie van de vezels. In tegenstelling tot de meeste garens en stoffen, waar dit vaak pas achteraf gebeurt. Deze nieuwe generatie acrylvezels wordt in de massa geverfd en ontwikkeld door het Research & Development-team van Dickson. Om deze reden, zelfs na vele uren blootstelling aan zonlicht, maanlicht en verschillende weersomstandigheden, blijven de kleuren mooi en vervagen ze niet. Sunbrella® is ‘s werelds nummer één in outdoorstoffen.

Sunbrella stof is milieuvriendelijk

Sunbrella®-textiel is OEKO-TEXT-gecertificeerd. Dit betekent dat het is gemaakt zonder schadelijke componenten en dat het textiel geen enkel risico inhoudt voor de huid, de gezondheid of het milieu.

300 verschillende sunbrella kleuren en prints

U kunt kiezen uit maar liefst 300 verschillende Sunbrella kleuren en prints. Op deze manier kunt u uw eigen unieke loungeset ontwerpen. Benieuwd naar de verschillende Sunbrella kleuren en prints? U kunt ze bekijken in de Sunbrella 2020 brochure. 

Luxe loungeset zelf samenstellen
Loungeset zelf samenstellen
Call Now ButtonBel voor een afspraak