Sunbrella Stof

Loungebank met aluminium frame

Wat is Sunbrella stof?

We staan voor kwaliteit. Om die reden zijn al onze banken, kussens en sierkussens bekleed met waterafstotende Sunbrella stof. Dit textiel is bestand tegen álle (Nederlandse) weeromstandigheden. Of het nu sneeuwt, regent of hagelt, zodra jouw loungeset gehuld is in Sunbrella stof kan de bank álles hebben. Ideaal als je zoekt naar een all weather loungeset.

Onze Sunbrella stoffen

Duurzaam en de allerbeste kwaliteit, dat zijn de twee kerneigenschappen van alle stoffen waarmee we werken. Je kunt bij ons kiezen uit Sunbrella stof, een premium van een Italiaans familiebedrijf of uitmuntende stoffen uit Spanje. Nieuwsgierig naar de look and feel van deze stoffen? Kom langs in de showroom of we maken een afspraak bij je thuis. Net zo makkelijk.   

De voordelen van de stoffen

Wereldwijd staat Sunbrella al 50 jaar aan de top van technisch textiel. Met innovatieve, duurzame technieken produceren zij stijlvolle designs die een lust zijn voor het oog. Sunbrella is daarmee de absolute nummer één op textielgebied. De voordelen van Sunbrella stoffen zijn:

Sunbrella Stof

Uv-bestendig en kleurvast

Doordat producten van Sunbrella zijn doordrenkt met uv-bestendige pigmenten hoef je nooit bang te zijn voor kleurverschil. Deze pigmenten worden toegevoegd tijdens de productie i.p.v. achteraf. Zelfs na jarenlange blootstelling aan zonlicht en extreme weersomstandigheden blijven de kleuren van de bank af spatten. Zelfs chloor en bleekmiddel hebben geen effect op de oersterke stof.

Waterafstotend én vlekbestendig

De stoffen van onze loungesets zijn speciaal bewerkt met een hydro-fluorkoolstof behandeling. Hierdoor blijft water, de inhoud van een glas rode wijn of een smaakvolle marinade óp de stof liggen in plaats dat deze intrekt. Schoonmaken en onderhouden is daardoor super eenvoudig. Water, wijn en vetvlekken veeg je in een handomdraai van de bank af.

Schimmelwerende stof

Een loungeset heel het jaar buiten laten staan zorgt vaak voor ongewenste schimmel. Daar hoef je met een luxe loungeset van Outdoor Lifestyle gelukkig nooit bang voor te zijn. De combinatie van het aluminium frame en het Quick Dry Foam zorgt ervoor dat vocht altijd doorloopt en snel opdroogt. Hierdoor krijgt schimmelvorming geen enkele kans.

Reinigen en onderhouden

Onze luxe loungebanken en kussens van Sunbrella stof zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Zoals eerder genoemd is de stof waterafstotend én vlekbestendig. Mochten kussens toch vies worden, dan maak je ze eenvoudig schoon met een zachte borstel of doek. Mocht dat niet voldoende zijn dan doet een beetje zeepsop wonderen of je stopt de slopen in de wasmachine. Na een programma van 30° zijn jouw kussenslopen weer volledig schoon.

Behoefte aan meer informatie of inspiratie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer zien of weten over onze luxe loungebanken? Bekijk dan onze projecten of neem onze brochure door. Daar vind je meer informatie over de stoffen en het zelf samenstellen van jouw loungeset. Andere vragen?

Pin It on Pinterest