fbpx

Luxe tuinmeubelen

Geef uw terras en tuin een unieke uitstraling met de luxe tuinmeubelen van Outdoor Lifestyle. Een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen en uw vrienden en familie jarenlang kan ontvangen. Een tuinmeubel met comfort, unieke design en hoogwaardige kwaliteit. Meer weten?

luxe tuinmeubelen

Tuinmeubel met uniek design

Onze specialiteit is het designen van tuinmeubelen. Een echte eye catcher, een moderne design of toch een klassiek design? Bepaal de samenstelling van uw tuinmeubilair die perfect past bij uw tuin. En kies uit maar liefst 300 verschillende print en kleuren en ontwerp uw tuinmeubel geheel naar eigen smaak.

Een Exclusieve Tuinmeubel in uw tuin?

Wanneer u de ruimte heeft is een exclusief tuinmeubilair een rijke aanvulling voor uw tuin. Creëer een heerlijke woonkamer, eethoek of een echte comfort zone. Op de comfortabelen tuinmeubelen kunt u heerlijk tot rust komen en optimaal genieten van uw tuin. Samen met u creëren we graag deze ruimte. Kom langs in onze showroom en samen ontwerpen wij uw exclusieve tuinmeubel.

exclusieve tuinmeubelen

tuinmeubelen bestand tegen ieder weer

U wil natuurlijk niet dat uw tuinmeubel en bijbehorende kussen binnen een aantal jaar zijn versleten. De tuinmeubels van Outdoor Lifestyle gaan jarenlang mee, verkleuren niet en zijn bestand tegen ieder weer. Ook bij regen kunt u rustig de kussens buiten laten. Dus geen gesjouw van binnen naar buiten met de kussens.

Een oersterke basis

De basis van onze tuinmeubelen is het aluminium frame. Het frame is oersterk, super licht en gemaakt van roestvrij staal. In tegenstelling tot frames van hout of multiplex gaat aluminium nooit rotten. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit dat we een garantie van 10 jaar geven op het frame van een tuinmeubel.

het tuinmeubel in een Hollands buitje

Onze exclusieve tuinmeubelen kunnen tegen een klein buitje, maar ook tegen een echt Hollandse plensbui. Tuinmeubelen worden bij ons gemaakt met waterafstotende sunbrella stof en binnenin gebruiken we Quick Dry-Foam. De combinatie zorgt ervoor dat vocht niet wordt opgenomen en de kussens na een bui zo weer droog zijn. Erg handig met het onvoorspelbare weer in Nederland.

4 seizoenen genieten van uw tuinmeubel

Door het efficiënte gebruik van Sunbrella stoffen zijn de tuinmeubelen niet alleen waterafstotend. De tuinmeubelen zijn ook vlek- en kleurbestendig. Alle Sunbrella stoffen hebben een speciale behandeling gehad, waardoor water en vettige substanties niet de mogelijkheid krijgt uw meubilair aan te tasten. Daarnaast is Sunbrella stof is zo geweefd dat het na vele uren zonlicht zijn mooie kleur niet verliest.

Weerbestendige tuinmeubel

Zelf je luxe tuinmeubel samenstellen

Een robuuste tuinmeubel, een modern design of een echte eye catcher? Alles is mogelijk voor uw tuinmeubel design. Door het grote aanbod aan kleuren en prints kunt volledig naar eigen smaak uw tuinmeubilair ontwerpen. Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte samenstelling en ontwerp.

Meer informatie of inspiratie opdoen?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer zien van onze luxe tuinmeubelen? Bekijk dan ons lookbook! In de brochure vindt u meer informatie over de stoffen en het zelf samenstellen van uw loungeset.