img-exclusieve tuinmeubelen-banner

Luxe Tuinmeubelen

Geef uw terras of tuin een unieke uitstraling met de luxe tuinmeubelen van Outdoor Lifestyle. Wij bieden exclusieve tuinmeubelen met unieke designs aan waarbij hoge kwaliteit verzekerd is. Zoekt u de perfecte tuinmeubel om een plekje te creëren waar u uw vrienden en familie jarenlang kan ontvangen? Kies dan voor een van onze luxe tuinmeubelen.

Luxe tuinmeubelen

Wat Is Een Luxe Tuinmeubel?

Een luxe tuinmeubel zit, voelt, oogt en is kwalitatief beter als een standaard loungeset van bijvoorbeeld de Leen Bakker. Het verschil zit hem in de gebruik van materialen. Zo maken wij gebruik van een aluminium frame in plaats van hout of kunststof. De kussens bekleden we met een van de meest duurzame stoffen in combinatie met een binnenvulling van Quick Dry Foam. Ook kunt u uw tuinset volledig ontwerpen naar eigen smaak.

wat is een luxe tuinmeubel
Ontwerp uw originele tuinset

Ontwerp Uw
Originele Tuinset

Onze specialiteit is het designen van exclusieve tuinmeubelen. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher, een modern design of toch liever een klassieke print? Dan heeft u bij Outdoor Lifestyle keuze genoeg. Kies uit maar liefst 300 verschillende prints en kleuren van Sunbrella.

Bepaal De Opstelling Van Je Tuinset

Door ons modulaire systeem kunt u de opstelling van uw tuinset zelf bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een bankstel met hoek, een luxe stoel of een ligbed. Zo kunt u iedere ruimte voorzien van een moderne tuinset. We helpen u graag met het ontwerpen van uw set die perfect past bij uw tuin.

wat is een luxe tuinmeubel

Bekleed Met
Sunbrella Stof

Voor onze luxe tuinsets bekleden we de kussens met Sunbrella stof. Een kwalitatieve en weerbestendige stof met veel voordelen. Zo kan het tuinmeubilair altijd buiten blijven staan en hoeft u niet continu het weer in de gaten te houden.

De voordelen op een rij:
– De stof is bestand tegen alle weersomstandigheden
– De stof is water- en vuilafstotend
– De stof verkleurt niet door UV-stralen
– De stof is eenvoudig te onderhouden
– 5 jaar garantie op kleurvastheid

bekleed met sunbrella stof
sterk aluminium frame

Sterk Aluminium
Frame

Voor al onze tuinsets gebruiken we een aluminium frame als basis. Een oersterke basis dat licht is qua gewicht en niet kan roesten of rotten. In tegenstelling tot vele andere frames van hout en kunstof. Onze frames worden in Nederland gemaakt, waardoor we de banken snel leveren en u uw tuinmeubel zelf kunt samenstellen.

Snel En Makkelijk Onderhoud

Het onderhouden van uw luxe tuinmeubilair heeft u snel gedaan en is erg makkelijk. De meeste vlekken kunt u simpelweg wegvegen doordat de stof water- en vuilafstotend is. Dit doet u met schoon water en een zachte borstel. Bij de hardnekkige vlekken kunt u ook bleek of chloor gebruiken zonder dat de stof wordt aangetast. Tenslotte kunt u de Sunbrella stof ook in de wasmachine reinigen. Dit doet u met koud water (rond de 30°) en op de fijne was stand doen.

snel en makkelijk onderhoud

Pin It on Pinterest