Showroom

img-alles-over

Outdoor Lifestyle is in 2006 opgericht.

De periode dat loungemeubelen voor buiten nog niet bekend waren in Nederland.

Na het tekenen van eigen ontwerpen zijn we naar China vetrokken om de kunststof vlechtwerk stijl meubelen te laten produceren. De kwaliteit was voor chinese begrippen prima maar niet geheel naar onze wens. De opslag vond plaats in een shurgard box maar dat werd al snel te klein. In wassenaar konden we goedkoop opslag krijgen bij een bollenboer. We hadden daar ook een kleine showroom ingericht in een kas waar de klanten even op de meubels konden proefzitten. De kassen waren bloedheet in de zomer en na 5 minuten wilde je alleen nog maar naar buiten om lucht te happen. We vonden een opslag op een industrieterrein in Bleiswijk. Dat was een stuk beter en hebben daar een leuke hoek gemaakt met onze loungemeubelen.

Ons doel was de hoogste kwaliteit materialen gebruiken voor buiten gebruik. Mooie stoffen die niet kunnen verkleuren en makkelijk in het onderhoud zijn en jaren goed blijven. Aluminium frame wat beresterk is en het hoogste kwaliteit schuim gebruiken wat altijd buiten kan blijven liggen zonder dat het water vasthoudt. De productie moest naar Nederland verhuizen want China kon totaal niet aan onze eisen voldoen. Er ontstond een zeer hoogwaardig buitenmeubel wat er ook prachtig uitzag. Bij dit meubel hoorde een mooie showroom waar de klanten gelijk konden zien dat dit geen tuincentrum kwaliteit is.

U vind ons aan de Noordeindseweg 380 in Berkel en Rodenrijs.

Na bijna 10 jaar kunnen wij met trots zeggen dat we een exclusief buitenmeubel hebben ontworpen wat voldoet aan de allerhoogste kwaliteit materialen voor langdurig buitengebruik met uiteraard een prachtige uitstraling.

Pin It on Pinterest