Wat zeggen onze klanten - Outdoor Lifestyle

Familie uit Leiden

In de tuin hetzelfde comfort als binnen dat was onze droom. Dankzij deze bank is dat helemaal gelukt. Met twee kleine kinderen is dit ideaal. Nooit meer bang voor vlekken, want een beetje water en chloor en is weer als nieuw. Dit is zeker onze beste aankoop ooit!

PIET EN LYDIA- WONEND AAN DE KUST

Wij wonen aan de kust en zagen deze loungesets bij strandpaviljoens en hotels. Daar gaan ze lang mee en ze zien er geweldig leuk uit, terwijl er toch steeds zoveel mensen op zitten. Daarom hebben we in 2014 zelf een set bij Outdoor Lifestyle aangeschaft en er sindsdien zijn we er bij wijze van spreken niet meer van af geweest. Het lijkt een prijzige aanschaf, maar als je nagaat hoeveel plezier je er van hebt, hoeveel gemak zo’n set geeft en hoe lang hij meegaat, dan is het gewoon een enorme aanrader. Nooit meer slepen met kussens of aankijken tegen kale terrasstoelen! We zitten er op, liggen er op, hangen erop en omdat het banken zijn, kun je er ook heel veel visite op kwijt. En, wat heel belangrijk is in ons land, als het geregend heeft, zijn ze na een kwartiertje droog. Doen!

M.P UIT LEIDSCHENDAM- ECHT DE EERSTE KLANT

Ik was de allereerste klant en we zitten nog steeds het hele jaar door op deze hoekbank. We hebben er zoveel plezier van, maar zijn nu wel toe aan nieuwe kussens en een nieuwe kleur stof. Deze stof is verkleurd omdat Outdoor Lifestyle 10 jaar geleden nog geen Sunbrella stoffen gebruikte. We hopen van de zomer weer mooie kussens te hebben en dan kunnen we weer volop genieten van onze loungeset.

Tien jaar plezier in de tuin van Fam vd A uit Leidschendam

Wij zijn 1 van de Wij waren één van de eerste klanten en na 10 jaar zitplezier zijn we toe aan een nieuw model. Dit oude model hebben we verkocht omdat hij nog prima in orde is. De nieuwe loungeset wordt in januari geleverd door Outdoor Lifestyle.

Fam K uit Heemstede- langzaam uitbreiden

Twee jaar geleden hebben wij een loungeset gekocht bij Outdoor lifestyle. Een flinke investering, maar nog elke keer als wij op de banken zitten zeggen we tegen elkaar: “beste investering van ons huis!” De set ligt en zit zo lekker, is makkelijk schoon te maken, kan in de regen blijven staan en is echt prachtig om te zien. Afgelopen voorjaar hebben wij er weer een deel bijgekocht en zo is de loungebank nog steeds.