Blog

Exclusieve tuinmeubels voor binnen- en buitenland? Zoek niet verder!

2-03-21
Exclusieve tuinmeubels binnenland buitenland

Wie een prachtig vakantiehuis bezit in bijvoorbeeld Curaçao, Spanje, Italië of Frankrijk weet dat tuinmeubels onmisbaar zijn. Het grootste gedeelte van de dag wordt er namelijk buiten geleefd. Heerlijk zwemmen in het zwembad, lekker wandelen op het strand en uitgebreid eten in de zon zijn dagelijkse activiteiten. Het is dan ideaal om een hoogwaardige tuinset te hebben die weinig onderhoud nodig heeft, zodat u heerlijk kunt genieten en zich niet druk hoeft te maken over het behoud.

Allerhoogste kwaliteit tuinmeubels

Niks is zo veranderlijk als het weer. Men denkt vaak dat dit alleen zo is in Nederland, maar in een warm land als Curaçao is dit ook soms het geval. Het ene moment zit u met een heerlijk wijntje te genieten in de zon en het volgende moment komt het ineens met bakken uit de lucht. Als u een tuinset hebt staan bij uw vakantiehuis, wilt u niet continu het weer in de gaten moeten houden. Niks is vervelender dan dat u zich continu zorgen maakt dat te veel zon of regen uw tuinmeubel kapot maakt. Hoe fijn is het dan om een all weather loungeset te hebben!

Regent het dagenlang aan een stuk door? Dat is geen probleem. De loungesets zijn namelijk gemaakt van aluminium frames en deze frames zijn oersterk. In tegenstelling tot frames van hout of multiplex roest of rot dit door flinke regenbuien namelijk nooit.

Over de kussens hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Deze zijn van Sunbrella stof gemaakt waardoor ze waterafstotend zijn. U heeft dus geen last van natte kussens na een regenbui en daarnaast is het ook geen probleem wanneer u een drankje of eten morst.

De kussens bevatten binnenin Quick Dry-Foam. Dit is schuim dat het water niet vasthoudt, maar juist er doorheen laat lopen. Ook ventileert de stof zichzelf en is de stof behandelt zodat schimmels geen enkele kans krijgen om te groeien.

Heeft u geen last van regen maar juist van veel zon? Ook dat is geregeld. De kussens van de tuinmeubel zijn namelijk gemaakt van Sunbrella stof en doordat de kleuren diep geworteld zijn in de Sunbrella-vezels, verkleurt de stof niet.

Uw persoonlijk samengestelde tuinset

Niet elke tuinset heeft de juiste vorm en maat om in de tuin of op het terras van uw vakantiehuis te passen. Bij ons kunt u uw tuinmeubel helemaal zelf ontwerpen. Dankzij een uniek modulair systeem zijn onze loungesets volledig samen te stellen naar uw eigen wens. U kunt de modules stuk voor stuk apart afnemen waardoor er erg veel mogelijkheden zijn.

Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit maar liefst 300 verschillende prints en kleuren van Sunbrella. Door dit grote aanbod in variaties en mogelijkheden heeft u vrijwel altijd een unieke tuinset die qua stijl precies bij u past.

Wereldwijde levering

Weet u niet goed waar u tuinmeubels kunt kopen in bijvoorbeeld Spanje of Ibiza? Bij Outdoor Lifestyle kunt u uw tuinset in korte tijd wereldwijd laten leveren.

Onze tuinmeubelen worden ontworpen en geproduceerd in Nederland waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen en vooral ook snel kunnen leveren. Wanneer het design volledig naar wens is, kunnen wij uw tuinmeubel binnen twee weken opleveren. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw tuinset zo snel mogelijk bij u staat te stralen.

Omdat onze tuinmeubels maatwerk producten zijn, kunnen wij geen prijzen aangeven. Wij stellen wel graag een op maat gemaakte offerte voor u samen. Maak daarom snel een afspraak of bezoek onze showroom. Wilt u liever dat wij bij u thuis langskomen? Ook dat is geen probleem. Samen stellen we uw tuinset samen totdat deze helemaal naar uw wens is!

Follow our social media:

Aanbevolen voor jou

Pin It on Pinterest