Blog

Sunbrella kussens voor buiten

12-04-21
Sunbrella kussens buiten

Heeft u een loungeset in uw tuin staan of bent u op zoek naar een nieuwe loungeset? Dan zult u merken dat er een aantal factoren belangrijk zijn. De loungeset moet er mooi uitzien, makkelijk te onderhouden zijn en het liefst ook lang meegaan. Dat geldt niet alleen voor de loungeset zelf, maar ook zeker voor de kussens. Kiezen voor Sunbrella kussens is dan een slimme zet. Benieuwd waarom? Lees het hier!

Wat zijn de voordelen van Sunbrella kussens?

Het merk Sunbrella is in de jaren zestig opgestart met als doel stoffen te ontwerpen en te produceren die zowel functioneel als mooi zijn. De stof moet geschikt zijn voor zowel binnen als buiten en vooral buiten kan dat soms lastig zijn. De wisseling van het weer kan de kussens snel aantasten en vaak moet u de tuinkussens binnen bewaren en goed onderhouden.

Kiest u voor Sunbrella kussens dan zijn er een aantal voordelen:
– De kussens zijn water- en vuilafstotend
– De kussens verkleuren niet door UV-stralen
– De kussens zijn eenvoudig te onderhouden
– De kussens kunnen Quick Dry Foam bevatten

Welke kleuren Sunbrella kussens zijn er?

Wanneer u een loungeset heeft gevonden die past bij u, dan is het vaak nog een hele klus om hier leuke kussens bij te vinden. Doordat de stof voor buitenkussens aan veel eisen moet voldoen, blijven er vaak maar weinig kleuren en designs over. Gelukkig is dit bij onze Sunbrella kussens niet het geval! Bij Outdoor Lifestyle kunt u namelijk kiezen uit meer dan 300 verschillende prints en kleuren. Op deze manier is er voor ieder wat wils! Benieuwd naar de 300 Sunbrella stalen?

Sunbrella kussens        Sunbrella-kussens        Kussens Sunbrella

Hoe onderhoud ik de Sunbrella kussens?

De stof voor buitenkussens van Sunbrella is zoals eerder gezegd water- en vuilafstotend. Hierdoor kunt u gemakkelijk wijnvlekken wegvegen en heeft u geen last van rotten of schimmel. Onderhoud is wel belangrijk, maar gelukkig is dit erg simpel. De meeste vlekken kunt u met de hand schoonmaken. Met behulp van een zachte borstel en schoon water is dit zo gedaan. Bij vlekken die wat hardnekkiger zijn, kunt u zelfs gebruik maken van bleek of chloor. De kussens van Sunbrella zijn zo behandeld dat deze hier niet door aangetast worden. Ook is er de mogelijkheid om de kussens in de wasmachine te reinigen. Dit doet u met koud water (rond de 30°) en op de fijne was stand.

Als de Sunbrella kussens fris gewassen zijn, kunt u deze laten drogen in de openlucht. Door de Quick Dry Foam zijn de kussens snel droog en als u wilt kunt u de stof van de buitenkussens ook strijken. Hierbij moet u er wel op letten dat u dit op een niet te warme stand doet.

Waar kan ik Sunbrella kussens kopen?

Bent u enthousiast geworden over Sunbrella kussens? Ziet u een mooi design, maar wilt u de stof van te voren eerst even zien en voelen? Kom dan bij Outdoor Lifestyle langs in de showroom of maak een afspraak bij u thuis. Wij kunnen u adviseren en samen de perfecte tuinkussens uitkiezen.

Follow our social media:

Aanbevolen voor jou

Pin It on Pinterest