Genieten in eigen tuin: All Weather tuinsets voor de perfecte lounge hoek.

img-alles-over

Je tuin mooi en praktisch inrichten kan best een klusje zijn. Waar houd je rekening mee en heb je wel genoeg ruimte voor het idee wat je in je hoofd hebt? Check van tevoren welke stijl past bij jouw tuin. Houd je van een Ibiza look of ga je liever voor een moderne of landelijke sfeer? Op die manier kun je gerichter op zoek gaan en bij de juiste tuinmeubel dealers of showrooms kijken naar de mogelijkheden.

De mogelijkheden van onze all weather loungeset

Met de All Weather loungesets van Outdoor Lifestyle zijn er ontzettend veel mogelijkheden met loungebanken die passen in ruime, maar ook de iets kleinere tuinen. Afhankelijk van de grootte van jouw loungehoek kun je helemaal zelf de perfecte loungeset samenstellen. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen. In onze showroom helpen we je altijd met de beste keuze passend bij jouw wensen. We hebben dan ook verschillende losse modules die samen gecombineerd kunnen worden tot jouw droom loungeset!

All weather loungebank

Weerbestendig is bij onze loungesets de norm. Het ene moment komt het met bakken uit de lucht vallen, het andere moment komt er een zonnetje tevoorschijn en wil je genieten in je tuin. Gelukkig hebben wij hier de oplossing voor: onze all weather loungesets!
Deze zijn voorzien van Quick Dry Foam dat ervoor zorgt dat water doorgelaten kan worden. Hierdoor heb je geen nat achterwerk wanneer je even wilt uitrusten op de loungebank na een regenbui.

Tussenmodules

De tussenmodules van Outdoor Lifestyle zorgen voor lengte in de de samenstelling van jouw bank. Hiermee verleng je het zit en lig plezier van de set en kun je meteen meer personen kwijt. Ideaal voor feestjes of een avondje borrelen.

Ligbed

Lig je graag in de tuin om een boekje te lezen? Een ligbed is altijd een goede optie wanneer je graag languit wilt liggen in je tuin. Onze ligbedden zijn 200 cm lang waardoor je met een kussentje achter je hoofd heerlijk kunt genieten. Bovendien zijn al onze loungesets All Weather, wat betekent dat de stof waterdoorlatend is en je zo vanuit het zwembad kunt gaan liggen.

chaise longue loungebank

Hoekmodules

Om de loungeset groter te maken kun je ervoor kiezen om een hoekmodule toe te voegen waardoor je een echte zithoek creëert. Een hoek in je loungeset is ontzettend fijn als je ruimte wilt creëren voor meer personen maar geen ellenlange bank wilt aan één kant. Kleedt de hoek leuk en comfortabel aan met sierlijke kussens en ga voor de sfeer die bij jouw past!

Chaise longue

Een lange zit, zonder rugleuning (ook wel een chaise longue) kan een fijne oplossing zijn wanneer je een hoekbank wilt, maar nog steeds een open sfeer wilt houden. Een rugleuning kan er namelijk voor zorgen dat er een afgesloten sfeer ontstaat, terwijl je misschien juist graag een blik wilt kunnen werpen op de rest van je tuin. Dan is dit de perfect oplossing om te kunnen liggen en een open ruimte in je tuin te behouden.

Poef

Heb je een bank samengesteld naar jouw smaak en zoek je een bijpassende poef om erbij te zetten? Een poef is handig wanneer je gasten op bezoek hebt en makkelijk even een extra zitplek nodig hebt. Met een een bijpassende poef straalt je tuin meteen meer luxe uit.

Koffietafels

Een koffietafel is niet te missen in een loungehoek. Een borrelplank moet ook ergens op kunnen staan en vergeet niet dat je gasten ook een plek moeten hebben voor hun glas of kopje. We hebben diverse bijpassende tafels in ons assortiment, passend bij jouw bank.

Sierkussens

Kleed je loungeset leuk aan met prachtige kussens in verschillende maten. Dit creëert een speels effect en geeft de bank meteen meer body. Onze loungesets zijn al heel comfortabel van zichzelf maar een paar sierkussens geven altijd net wat meer sfeer!

sierkussens tuinset sierkussens

Stel jouw eigen loungebank samen

Bekijk de mogelijkheden voor de All Weather Proof loungesets in de brochure. Onze specialisten staan voor je klaar in de showroom om je te helpen met de juiste loungeset voor jouw tuin. Plan een afspraak in en wie weet heb jij ook zo’n mooie loungeset in de tuin!

 

Reviews

Made with passion and pride.

Manon Idema

EIGENARESSE OUTDOOR LIFESTYLE

Pin It on Pinterest